Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Εντυπωσιακή και η 6η ημέρα των “Αγανακτισμένων” - Δείτε βίντεο!


Μπορεί η συμμετοχή να μην έφτασε στα επίπεδα της Κυριακής, όμως ο παλμός και η ένταση δεν έλειψαν ούτε τη Δευτέρα (30/5) ανάμεσα στους “Αγανακτισμένους” οι οποίοι έδωσαν το “παρών” έξω από τη Βουλή.

Στις 6 η ώρα το απόγευμα η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή, και αρχικά επικράτησε προβληματισμός για το αν τελικά η συγκέντρωση θα κατάφερνε να μαζέψει έστω και 2.000 ανθρώπους. 
Όμως όσο περνούσε η ώρα, οι Αγανακτισμένοικατέφθαναν σταδιακά, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Μνημονίου και του ΔΝΤ, με αποτέλεσμα να ...

δώσουν δυναμισμό σε ένα κίνημα που βρίσκεται ήδη στην 6η του ημέρα.


Την Δευτέρα (30/5) εκδόθηκε το σχετικό ψήφισμα των Αγανακτισμένων, που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.


Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως οι σκηνές στην πλατεία Συντάγματος έχουν αυξηθεί αφού πολλοί περνούν πλέον το βράδυ τους εκεί.


Η ειρηνική και μη κομματικοποιημένη κίνηση των Αγανακτισμένων φαίνεται πως αρχίζει παράλληλα να παίρνει και κάποια μορφή αφού μέχρι και τώρα επικρατεί μια αβεβαιότητα ως προς τι γίνεται ακριβώς στο Σύνταγμα.




Και αυτό γιατί τόσα χρόνια κάτω από συγκεκριμένες συνδικαλιστικές, κομματικές ή οργανωτικές επιταγές, το να βρεθούν ετερόκλητοι πολίτες μεταξύ τους για έναν κοινό σκοπό, δημιούργησε μια μικρή σύγχυση...


Υπενθυμίζεται πάντως, πως το μεγάλο ραντεβού των Αγανακτισμένων έχει δοθεί για την Κυριακή 5 Ιουνίου όπου αναμένεται να επαναληφθεί η μεγαλειώδης συγκέντρωση της Κυριακής (29/5). 

Πηγή: Cosmo.gr