Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σοκ! Κακοποιημένο σκυλί σκότωσε 4χρονο αγόρι - Δείτε το βίντεο!

Σοκ! Κακοποιημένο σκυλί σκότωσε 4χρονο αγόριΤην Παρασκευή το βράδυ ένα 4χρονο αγόρι στο Brooklyn έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση του σκύλου της οικογένειας. 

Οι γείτονες κατηγορούν τους γονείς του παιδιού ότι είχαν εκπαιδεύσει τα σκυλιά τους να σκοτώνουν άλλα ζώα και να επιτίθενται σε ανθρώπους.Κρεμούσαν πράγματα από τα δέντρα της αυλής για να γυμνάζουν τα σκυλιά και τα διέταζαν να ... ξεσκίσουν την μπάλα ή τα δέρματα που τους έδιναν. Ήταν επόμενο να συμβεί κάποιο ατύχημα, λέει ένας γείτονάς τους.

Ο ίδιος γείτονας λέει ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων καμάρωνε συχνά για το πώς εκπαίδευε τα σκυλιά του, ράτσας Κάνε Κόρσο, Πιτ μπουλ , Λυκόσκυλο και ημίαιμο Χάσκι. Όταν τον είχαν ρωτήσει τι ράτσα είναι είχε απαντήσει : ''Δολοφονική''.

Ο φίλος της μητέρας του παιδιού χτυπούσε τα σκυλιά στο κεφάλι και τα κλωτσούσε στα πλευρά λέει άλλος γείτονας, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του παιδιού. ''Ο σκύλος είχε αρπάξει το παιδί από το λαιμό και το τίναζε μέχρι να ξεψυχήσει. Αυτό το ζώο έχει εκπαιδευτεί να σκοτώνει και δεν φταίει''.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού δήλωσε ότι δεν είναι λάθος κανενός, ούτε των σκύλων ούτε του παιδιού και ότι τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά. Έχει άλλα 3 παιδιά και φοβάται μην χάσει την επιμέλειά τους.

Ο γείτονας που προσπάθησε να σώσει το παιδί έσπασε το παράθυρο και μπήκε στο σπίτι. Αντίκρυσε μία λίμνη αίματος αφού ο σκύλος κρατούσε το παιδί από το λαιμό μεταφέροντας το από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι. Του φώναξε ΑΣΤΟ πολύ δυνατά και ο σκύλος άφησε το άψυχο σώμα του παιδιού κάτω, σε αμυντική στάση, κοιτάζοντας σαν να χε κάνει κάποια ζημιά....σαν φοβισμένο κουτάβι...

Η μητέρα του έλειπε από το σπίτι και όπως καταγγέλουν οι γείτονες πολλές φορές άφηνε τα παιδιά ολομόναχα...

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι συνθήκες εντός του σπιτιού ήταν άθλιες, όπως μπορείτε να δείτε και στο video παρακάτω, με κόπρανα σκύλων μέσα στα δωμάτια των παιδιών και κατέσχεσαν όλα τα σκυλιά, συμπεριλαμβανομένου του Κάνε Κόρσο που σκότωσε το παιδί.
Αίσθηση προκάλεσε και η απόφαση του Εισαγγελέα να μην θανατωθεί το σκυλί που επιτέθηκε στο παίδι αν δεν διευκρινιστούν πρώτα τα αίτια της επίθεσης καθώς πιστεύουν ότι δεν φταίνε τα ζώα για την κακοποίηση-εκπαίδευση που είχαν δεχθεί.
Για ακόμα μία φορά ανεύθυνοι και άρρωστοι ''άνθρωποι καταστρέφουν το γλυκό χαρακτήρα των σκύλων,κακοποιώντας τους και θύματα είναι τόσο τα ζώα όσο και άτυχα ανυπεράσπιστα παιδιά.

Ανίδεοι που χρησιμοποιούν βίαια παιχνίδια και ''αθλήματα'' όπως τα ονομάζουν, για να γυμνάσουν τα σκυλιά τους ενώ υποσυνείδητα τους ξυπνούν ένστικτα που δεν μπορούν να ελέγξουν...

Πηγή: Adespoto.gr