Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο Άγγελος Τσιγκρής για τη Νέα Δημοσκόπηση της MRB!

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της νέας δημοσκόπησης της εταιρείας “MRB” (“Real News 7/4/2011), έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με όλους τους δείκτες αισιοδοξίας να βρίσκονται στο απόλυτο ναδίρ και με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να δηλώνουν ότι η διαχείριση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι χειρότερη απ’ ότι προσδοκούσαν, η Ελληνική κοινή γνώμη θεωρεί ότι με το μίγμα οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται είναι πιθανότερο να μην μπορέσει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τελικά την οικονομική κρίση.
Στον πιο χαρακτηριστικό δείκτη, στην πρόθεση ψήφου, η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων μειώνεται ακόμη περισσότερο στο 1,8% (ΠΑΣΟΚ 22,4%, ΝΔ 20,6%). Να σημειωθεί ότι στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο  Ιούνιο η διαφορά των δύο κομμάτων ήταν στο 8%, ενώ στην έρευνα του περασμένου Δεκέμβρη είχε μειωθεί στο μισό (4,1%).
Οι πολίτες αναζητούν διέξοδο από τη σημερινή «…βαριά κοινωνική και πολιτική ατμόσφαιρα που αιφνιδιαστικά, χωρίς διάλογο, χωρίς συναίνεση, χωρίς προγραμματισμό, μεταβάλλει τους όρους ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες…” όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία προοπτική γιατί, όχι μόνο δεν μας βγάζει από την κρίση, αλλά μας βυθίζει περισσότερο στην ύφεση. Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος, με λιγότερες θυσίες που πιάνουν τόπο και τις οποίες μπορεί να αντέξει ο τόπος. 
Μία στρατηγική με συγκροτημένη ανάλυση και συγκεκριμένες προτάσεις που έχει ήδη καταθέσει επίσημα -από τις 7 Ιουλίου 2010- η Νέα Δημοκρατία».


Share