Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η Άντζελα, ο Νοράϊ και η κατάσχεση της Mercedes!

Είναι η εποχή που ο Νοράϊ αντιμετωπίζει σοβαρά την πιθανότητα να χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας που του μεταβίβασε ο αείμνηστος πατέρας του. Οι λάθος χειρισμοί, οι υπερβολές, η αιχμαλωσία στην εικόνα του και το show of με την Άντζελα Δημητρίου τον οδηγούν σε αδιέξοδο. 


Μέσα σε λιγότερο απο έξι μήνες χάνει το διαμέρισμα στην Βουλιαγμένη σε πλειστηριασμό, το οποίο μεταβιβάζεται στον Μιχάλη Ρίζο-ιδιοκτήτη των τυροπιτάδικων Μερακλής...
54 στον αριθμό παρακαλώ-αντί του ποσού των 800.000 ευρώ και οι Αρχές τον αναζητούν για να του πάρουν και το αυτοκίνητο.


΄Ελα όμως που οι δικαστικοί επιμελητές δε μπορούν να τον εντοπίσουν; Για να καταλάβετε...είχαν στα χέρια τους το κατασχετήριο για περισσότερες από τρείς εβδομάδες και ο Νοραϊ πουθενά. 


Και τί έκαναν; Έφτασαν σε σημείο να στήσουν καραούλι έξω απο το σπίτι του. Κι επειδή σύμφωνα με το Νόμο ο δικαστικός επιμελητής δε μπορεί να εκτελέσει την απόφαση τη νύχτα... τα τυπάκια τον περίμεναν να επιστρέψει μετά απο ξενύχτι, τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Σκάει μύτη ο Νοραϊ σπίτι, λίγο θολωμένος απο την κούραση το πιώμα και τον πατσά και βλέπει μπροστά του έναν τύπο να του λέει ότι πονάει ο λαιμός του και πώς θέλει να τον βοηθήσει. 
Ο Αρμένης επιχειρηματίας κατεβαίνει με όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει και με μια κίνηση-σταυρωτής τρίπλας Νίκου Γκάλη-ο επιμελητής μπαίνει στο πανάκριβο αυτοκίνητο και του λέει 
"Μόλις κατασχέθηκε το αυτοκίνητό σας. Ορίστε η κάρτα μου...Σας περιμένω στο γραφείο".


Πηγή: Nasos Blog, Gossip-Tv.gr
Share