Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Lady Gaga: Αγοράζει σπίτι στην Ελλάδα!


Πολύ κοντά στο να αποκτήσει μία βίλα με θέα τη Σπιναλόγκα βρίσκεται η Lady Gaga.
Τον περασμένο Οκτώβριο η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, επισκέφτηκε ινκόγκνιτο τη Σπιναλόγκα.
Όπως εκμυστηρεύτηκε, έχει ακούσει για το νησί και το σίριαλ που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση και οι πρώτες εικόνες από σελίδες στο ίντερνετ ήταν αρκετές για το ταξίδι της στην Ελλάδα.
«Η Lady Gaga είχε έρθει στις 4 Οκτωβρίου, γύρω στις 7.30 το βράδυ, με το φίλο της και δύο ανθρώπους της ασφαλείας της. Κάθισαν στο εστιατόριο, έφαγαν κακαβιά, μπαρμπουνάκι, καλαμαράκι, χταποδάκι και ήπιαν κρασί. Στο τέλος ήπιαμε όλοι μαζί ρακές», αποκαλύπτει στην ....
Espresso ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας του νησιού.
Η ποπ σταρ μόλις έφτασε στο νησί, νοίκιασε σκάφος και έκανε το γύρο της Σπιναλόγκα, ρωτώντας συνεχώς λεπτομέρειες για την ιστορία του. «Την έχει εντυπωσιάσει πολύ το μέρος και η ιστορία του. Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για τι ότι ενδιαφέρεται να πάρει ένα σπίτι στην περιοχή. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συγκρότημα κατοικιών στην Πλάκα, που πληροί τις προϋποθέσεις και τα στάνταρ για μία τέτοια σταρ.Θα είναι μεγάλη τιμή για το νησί να γίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, όταν έφυγε είπε ότι σίγουρα θα ξανάρθει», λέει στην εφημερίδα ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.
Το συγκρότημα για το οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η ιδιόρρυθμη σταρ, που έχει ξαναεπισκεφτεί τη χώρα μας στο πρόσφατο παρελθόν, αποτελείται από επτά υπερπολυτελείς βίλες με ιδιόκτητη πισίνα, ιδιωτική παραλία, θέα που κόβει την ανάσα και τιμή που αγγίζει τα 3.5 εκατ. ευρώ.


Share