Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ρούλα Κορομηλά : «Δε με ξέρουν καλά» - Τι έγινε όταν έκλεισαν τα φώτα του πρώτου "Greek Idol";

Θα περίμενε κανείς μετά την πετυχημένη πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά, να υπήρχε ένα κλίμα ευφορίας και ένας προγραμματισμός για τη δεύτερη εκπομπή. 


Ωστόσο ένα μήνυμα της ίδιας της Ρούλας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί του αντιθέτου. Έγραψε η Ρούλα «ΩΧ!!! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ!!! ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!»


Κι επειδή η Ρούλα δεν είναι από τους τύπους που λειτουργεί με κουιζάκια και ίντριγκες…
σας λέω μόνο τούτο. Έχει φτάσει στα όριά της με κάποιους που αρέσκονται πέραν των όποιων κριτικών… σε προσωπικές επιθέσεις. 


Και όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι η Κορομηλά είναι αγύριστο κεφάλι. Όταν αποφασίσει ότι ο απέναντί της είναι κακός και σκοπό έχει να την βλάψει, όχι απλά δεν κουρνιάζει αλλά επιτίθεται. Το είδαμε παλιότερα με την υπόθεση Χατζηνικολάου και την αγωγή που κατέθεσε-μια αγωγή που κάποιοι πίεσαν να την αποσύρει-κατά της Real αλλά εκείνη δε μάσησε… και όπως όλα δείχνουν θα το ξαναδούμε σύντομα. 


Καταλαβαίνω πώς με το μήνυμα της στο wall εννοεί συγκεκριμένους αρθρογράφους αλλά και παρουσιαστές εκπομπών που την συκοφαντούν εκ προθέσεως για να βγάζουν μεροκαματάκι στην πλάτη της… Αλλά όπως μαθαίνω αυτό δε θα συνεχιστεί για πολύ. 
Η Ρούλα περιμένει την κατάλληλη στιγμή και τότε θα χτυπήσει. Ένας θα την πληρώσει και πολλοί θα το καταλάβουν… 
Και να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι η ώρα αυτή δεν αργεί…


Πηγή: Nasos Blog, Gossip-Tv.gr
Share