Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Πάτρα: Με ένα πάρτι... ξεπέρασε την απόπειρα αυτοκτονίας - Η εξέλιξη της ιστορίας με τον πλούσιο gay!

Βρήκε τον έρωτα... στην αγκαλιά άλλου νεαρού ο γνωστός πλούσιος γκέι, ο οποίος προ μερικών ημερών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας πάνω από δέκα χάπια για την πίεση (και όχι μόνο)! 


Όπως μας πληροφόρησαν, το νέο «αμόρε» του Πατρινού γκέι ονομάζεται Δημήτρης! Ο οποίος όχι μόνο του συμπαραστέκεται ηθικά αλλά και... σωματικά!

Πώς, όμως, ο πλούσιος ομοφυλόφιλος ξεπέρασε το χωρισμό του με τον Κωνσταντίνο, αλλά και την περιπέτεια της υγείας του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας; Με ένα πάρτι! Το οποίο δόθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου και όπως πληροφορηθήκαμε, ήταν από τα ωραιότερα της χρονιάς! Παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι του πρώην ζευγαριού, περίπου εκατό άτομα που διασκέδασαν...
μέχρι πρωίας!

Τι δώρο, όμως, χάρισε στον Πατρινό γκέι ο Δημήτρης; Μάθαμε πως εκείνο το βράδυ (στο πάρτι γενεθλίων) εμφανίστηκε με ένα δαχτυλίδι Versace, το οποίο αγοράστηκε από γνωστό κοσμηματοπωλείο του κέντρου της Πάτρας. Αλλά και ο Κωνσταντίνος δεν άφησε χωρίς δώρο τον πρώην φίλο του! Του έστειλε στο σπίτι του 40 κόκκινα τριαντάφυλλα και ένα ακριβό άρωμα. 
Έτσι μετά από όλα αυτά, ο πλούσιος γκέι... βρήκε την ηρεμία του! Οι ίδιες πηγές μάς είπαν πως ήδη ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και αν μη τι άλλο... όχι μόνος του!

Επεισοδιακές συναντήσεις
Όσο για τον πρώην φίλο του που τον εγκατέλειψε και τον οδήγησε σε παρ' ολίγον αυτοκτονία; Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου εθεάθη σε καφέ στην Άνω Πόλη μαζί με την πρώην μνηστή του. 
Εκεί αποκαλύφθηκαν όλα για τη «διπλή ζωή» (αφενός με τον πλούσιο ομοφυλόφιλο, αφετέρου με εκείνη) και όπως μάθαμε, η συζήτηση του πρώην ζευγαριού ήταν επεισοδιακή. 
Η όμορφη νεαρή... του πέταξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων στο πρόσωπο και του είπε πως... δεν θέλει να τον ξαναδεί! 
Συνάντηση, όμως, είχε και με τον πρώην φίλο του (λίγο μετά την απόπειρα). Τα είπαν... εφ' όλης της ύλης και μάλιστα τους είδαν... αρκετά μάτια! 
Ήδη ο πλούσιος γκέι είχε επιλέξει... άλλον δρόμο!


Πηγή: Dete.gr
Share