Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ: Τα καλύτερα του Fimotro σημέρα: 1) Δημήτρης Σιούφας: Διαρρέει ψευδώς ότι ο Σαμαράς θέλει το γιό του υποψήφιο , 2) Άργησαν, αλλά αποδοκιμάζουν όλοι τον Αλογοσκούφη!!

1)
ΤΟΝ "ΕΧΡΙΣΕ" ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!

Την βρήκε τη λύση ο Σιούφας
Επειδή δεν πρόκειται ο Σαμαράς να τον συμπεριλάβει και πάλι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ούτε φυσικά μπορεί να επανέλθει στην λίστα με σταυρό, καθώς θα είναι εντελώς υποτιμητικό γι αυτόν, ετοιμάζεται να κατεβάσει -έτσι λέει ο ίδιος- τον ...γιο του, δικηγόρο, στην εκλογική περιφέρεια της Καρδίτσας με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου της Ν.Δ. 


Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Και όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά όπως γνωρίζει το Fimotro, υπολογίζει χωρίς τον Σαμαρά. 


Και αυτό διότι, για τον υιό του έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για την συνεργασία που είχε με την Εθνική τράπεζα μέσω της εισπρακτικής που είχε δημιουργήσει μαζί με τον αδερφό του και γιο επίσης του Δ. Σιούφα. 


Και όπως μαθαίνουμε, στην Καρδίτσα πολλοί από τους αντιπάλους του, τον περιμένουν με... ανοιχτές αγκάλες!...

2)

Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ...

Το ότι υπήρξε συνεννόηση Σαμαρά-Μιχελάκη για την αποδοκιμασία της απογραφής του Αλογοσκούφη επιβεβαιώνεται από παντού. Πρώτοι είχαμε γράψει ότι ο Μιχελάκης δεν το είπε τυχαία αυτό. Σήμερα επιβεβαιώθηκε και με τη βούλα. Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, συνεργάτης του Α. Σαμαρά και σύμβουλός του στα οικονομικά, αποκάλεσε την απογραφή "λάθος" και "Εγκληματικό λάθος"

Πιο ήπιος από τον Μιχελάκη αλλά στην ίδια γραμμή. 
Στην γραμμή της αποδοκιμασίας του Αλογοσκούφη. 
Συμφωνούμε απολύτως μαζί του. Με τον Λαζαρίδη φυσικά...


Πηγή: Fimotro
Share