Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ: Τα καλύτερα του Fimotro σημέρα: 1) Τη Παρασκευή η συνάντηση Σαμαρά - Ψωμιάδη , 2) "Τι λέτε, κυρία..Τρέμη;": Μπέρδεψε τις κυρίες ο Πανίκας, 3) Σε χρυσοχέρη ... πλαστικό χειρούργο η Όλγα Τρέμη!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ : ΗΞΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΨΩΜΙΑΔΗ - ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ!


Από την πρώτη στιγμή, όταν πρώτοι αποκαλύψαμε ότι το απόγευμα της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και λίγο αργότερα όταν δημοσιεύσαμε αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την συνάντηση, είχαμε επισημάνει ότι η συνάντηση ήταν εν γνώση του Α. Σαμαρά, ο οποίος θα έβλεπε τον Π. Ψωμιάδη την ερχόμενη εβδομάδα.

 Επιβεβαιωνόμαστε απόλυτα, καθώς πριν από λίγο επισημοποιήθηκε μέσω του ... Αθηναϊκού Πρακτορείου η συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Λ. Συγγρού
Ο. Α. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Π. Ψωμιάδη.


"ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΚΥΡΙΑ ΤΡΕΜΗ;" - ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ!

Ο φτωχός συγγενής της Ελληνικής τηλεόρασης ονομάζεται ΝΕΤ. Από το πρωί ο Πανίκας, έχει πει τα πάντα. Ξεκινώντας από τον Αυτιά στις 7.30 το πρωί επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια! 

Κι όμως. Οι αρχισυντάκτες της ΝΕΤ σκέφτηκαν να τον βγάλουν και στο δικό τους δελτίο! 

Για να κάνει τι; Να αποκαλέσει την Έλλη Στάη "κυρία Τρέμη" και να χαλάσει όποια διάθεση τους είχε απομείνει εκεί στην Αγία Παρασκευή...


ΣΕ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗ...ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ!

Πρέπει να πήγε σε πολύ καλό γιατρό. Άλλοι εκμεταλλεύτηκαν το τετραήμερο για να ξεκουραστούν, άλλοι για να κάνουν πράγματα που δεν προλαβαίνουν τις καθημερινές και άλλοι για να βρουν το... γρήγορο νυστέρι.

 Δείτε καλά την εικόνα της Όλγας Τρέμη. Εμφανίστηκε δέκα χρόνια νεότερη! 

Παραλίγο να μην γτην αναγνωρίσουμε. Αποδίδουμε τα εύσημα στον πλαστικό χειρουργό. Εύγε...





Πηγή: Fimotro
Share