Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Edge:''Αν δεν τα παρατήσω θα μείνω ανάπηρος' - Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή της δήλωσής του σε βίντεο!

Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση του World Heavyweight Champion να αποσυρθεί από την
δράση στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. 


Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στο Wrestlemania 27 ανέβηκε στο ρινγκ του Raw και με λυγμούς είπε ότι πρέπει να σταματήσει την πάλη. 


''Γνωρίζετε πως πριν από 7 χρόνια είχα σπάσει τον σβέρκο μου. Τον τελευταίο καιρό πονούσα πολύ σε αυτό το σημείο και μούδιαζαν τα χέρια μου. Το WWE μου είπε να κάνω νέες εξετάσεις και οι γιατροί μου είπαν ότι να δεν σταματήσω θα μείνω ανάπηρος''


Το πλήθος ξέσπασε χειροκροτήματα και ο ...
παλαιστής που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλο (31) έφυγε με δάκρυα από το γήπεδο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Χαμός έγινε για τον νούμερο ένα διεκδικητή του WWE Championship. John Cena, Randy Orton, John Morisson, Dolph Ziggler και R-Truth μονομάχησαν για τη νίκη. 
Στο τέλος έμειναν στο ρινγκ ο Cena και ο R-Truth, όμως o κάτοχος του τίτλου Miz με τον Alex Riley διέκοψαν τον αγώνα και άρχισαν να χτυπούν και τους δύο. 


Εκείνη την στιγμή ακούστηκε ο μαγικός ήχος από το notebook του Anonymous Raw General Manager ο οποίος αποφάσισε να μην είναι ένας αλλά δύο οι διεκδικητές. 


Έτσι στις 30 του Απρίλη, στο pay per view Extreme Rules, o Miz θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον John Cena και στον R-Truth.

 Οι Corre αρχίσουν να σπάνε σιγά σιγά, υπάρχει ένταση ανάμεσα στον Wade Barrett και τους υπόλοιπους. Μπορεί να κέρδισαν την ομάδα του Santino Marella αλλά όλα δείχνουν πως τις επόμενες εβδομάδες οι Corre θα είναι παρελθόν.

 Νέα WWE Diva Champion είναι η Brie Bella, κέρδισε τον τίτλο από την Eve Torres με την μικρή βοήθεια της δίδυμης αδελφής της Νikki. 

 Επιτέλους αρχίσει να γελοιοποιείται ο Michael Cole και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Έβαλε τον γορίλα του τον Jack Swagger να παλέψει με τον Jerry ''The King'' Lawler. Ο Lawler νίκησε και αποφάσισε στο Extreme Rules να έχει μαζί του τον Jim Ross και να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Cole με τον Swagger. 



Το καλό της κατά τα άλλα θλιβερής λόγω Edge βραδιάς ήταν όταν ο Cole χαστούκισε τον Swagger επειδή έχασε τον αγώνα. 




Πηγή: Blog.gr
Share