Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αυτή είναι η μυστική σεξουαλική ζωή του Βατικανού!

Μια “βόμβα μεγατόνων” έπεσε την Τρίτη (19/4) όταν κυκλοφόρησε το δελτίο τύπου για το βιβλίο του δημοσιογράφου – ερευνητή Καρμέλο Αμπάτε με τίτλο: “Το σεξ και το Βατικανό: Ένα μυστικό ταξίδι στη βασιλεία της αγνότητας”.


Σε αυτό το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα,  περιγράφονται με λεπτομέρειες οι ζωές των ιερέων στο Βατικανό.

Μια φράση που συνοψίζει όλο το νόημα είναι η εξής:

Ιερείς όλων των εθνικοτήτων χωρίζουν το χρόνο τους ανάμεσα στην Via della Conciliazone (τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου) και τα ξέφρενα πάρτι της νυχτερινής ζωής της Ρώμης”. 

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στα Ιταλικά και τα Γαλλικά, φιλοξενεί μαρτυρίες και εξομολογήσεις από ιερείς αλλά και undercover ρεπορτάζ του ίδιου του συγγραφέα.

Υπάρχουν ντοκουμέντα για σχέσεις των ιερέων με κοσμικές γυναίκες, και τα παιδιά που έχουν προκύψει από αυτές τις σχέσεις και που φυσικά ποτέ δεν ...

δημοσιοποιούνται.

Επιπλέον, διαθέτει στοιχεία για τις μεταξύ τους ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές επαφές, αλλά και ξεχωριστό κεφάλαιο για την παιδοφιλία.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι εναντίον τις Καθολικής Εκκλησίας, αλλά είχε ως στόχο να σπάσει την παράδοση της μυστικότητας που επικρατεί σχετικά με την σεξουαλική ζωή των ιερέων.

Το ίδιο το Βατικανό έχει αρνηθεί μέχρι στιγμής να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο. 



Πηγή: Cosmo.gr
Share