Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Παρασκήνιο: "Θέμα χρόνου να χωρίσουν Τόλης - Άντζελα"!


Θέμα χρόνου θεωρείται από το στενό τους περιβάλλον η ανακοίνωση του χωρισμού του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν φίλοι του ζευγαριού, ο τραγουδιστής και η πολιτικός εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν  διαφορετικούς δρόμους, όμως λόγω των δικαστικών περιπετειών του Βοσκόπουλου και του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει εις βάρος του, η επισημοποίηση της διάλυσης του γάμου τους παρατάθηκε για αργότερα.

Άλλωστε τόσο η Γκερέκου όσο και ο καλλιτέχνης δεν επείγονται για το διαζύγιο καθώς δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν άμεσα σε κάτι άλλο.
Ωστόσο οι χωριστές πασχαλινές τους διακοπές πυροδότησαν τις φήμες και για κακή μεταξύ τους σχέση, αφού ο ερμηνευτής για πρώτη φορά αναγκάστηκε να αποχωριστεί στις γιορτές την κόρη τους Μαρία.

Αν και τρέφει μεγάλη αδυναμία στο παιδί προτίμησε να κάνει Πάσχα μόνος στην Αθήνα και όχι στην Κέρκυρα όπου βρίσκεται από το Σάββατο του Λαζάρου η Γκερέκου με τη μικρή κυρίως λόγω της επιθυμίας της συζύγου του.
Όπως λέγεται η βουλευτής Κέρκυρας πιστεύει πως αρκετό κακό έχει υποστεί πολιτικά και επαγγελματικά με τα όσα συνοδεύουν τον άντρα της με συνέπεια να του απαγορεύσει να τις ακολουθήσει.

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν την κατάσταση να έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τον καλλιτέχνη ο οποίος καταβεβλημένος έχει απομονωθεί στο σπίτι του στη Γλυφάδα διακόπτοντας κάθε επαφή με τον έξω κόσμο. Κάτι που πιστοποιούν και οι πρόσφατες φωτογραφίες του, που παρουσιάζουν έναν άλλο Τόλη.
Και όπως αναφέρουν όσοι τον ξέρουν καλά είναι φυσικό επόμενο να αισθάνεται ράκος, αφού μετά από την οικονομική καταστροφή που υπέστη, το μόνο του στήριγμα αποτελούσε η οικογένεια του.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως μακριά από το παιδί ο ίδιος πεθαίνει καθημερινά και πως μόνο από τα γαλάζια μάτια της Μαρίας θα μπορέσει να αντλήσει δύναμη για να συνέλθει και να προχωρήσει μπροστά.   
 



Πηγή: Στη Φόρα
Share