Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

"Μαύρο" Πάσχα πέρασε πασίγνωστος πρωταγωνιστής. Ποιός;


Το χειρότερο Πάσχα της ζωής του πέρασε ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής καθώς ο πρόσφατος χωρισμός του από τον επί χρόνια αγαπημένο του αυτές τις ημέρες έδειξε να τον πονάει περισσότερο από ότι φανταζόταν. 
Κυρίως γιατί ο πρώην σύντροφος του δε του έστειλε ούτε ένα τυπικό μήνυμα για ευχές.

Το γεγονός μάλιστα ότι το σπίτι τους γέμισε με κόσμο, με τον ένα όμως εκ των οικοδεσποτών του, ο οποίος πάντα αναλάμβανε να οργανώσει το πασχαλινό τραπέζι, να απουσιάζει, τον έκανε να νιώθει πιο μόνος από ποτέ.

Το ζευγάρι άλλωστε είχε μάθει να ...
μοιράζεται τα πάντα ακόμα και τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες μέχρι που ένα λάθος του ενός, το έφερε στο σημείο όχι μόνο να κόψει την καλημέρα αλλά ακόμα και να διχάσει τους κολλητούς τους.
Κι ενώ ο ένας προσπαθεί να αναδιοργανωθεί φτιάχνοντας νέο σπίτι, κάνοντας καινούργιες παρέες και ποντάροντας στην εργασιοθεραπεία, ο άλλος ζει με τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Τόσο, που το βράδυ του Πάσχα την ώρα που όλοι οι φίλοι του ετοιμάζονταν για τη βραδινή τους έξοδο, εκείνος στην αγκαλιά της νέας του κολλητής παρακολουθούσε απαρηγόρητος στην τηλεόραση δουλειές του πρώην συντρόφου του, μη μπορώντας να πιστέψει πως δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν τόσο έφτασαν στο σημείο να μην ανταλλάσουν ούτε ένα «χρόνια πολλά».

Λέγεται μάλιστα πως η κατάσταση του ήταν τόσο άσχημη που η καινούργια φίλη του αναγκάστηκε να ζητήσει από παλιά πολύ στενή του φίλη η οποία συνεργάζεται τώρα με τον τέως αγαπημένο του να μεσολαβήσει μήπως και οι δυο άνδρες ξαναμιλήσουν.

Κάτι που εκείνη αρνήθηκε αφήνοντας το δημοφιλή καλλιτέχνη να χτυπιέται στα πατώματα για μια χαμένη αγάπη που όπως λένε αυτοί που ξέρουν είναι πια χωρίς επιστροφή.




Πηγή: Στη Φόρα
Share