Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Άννα Βίσση: Έξοδος με Καρβέλα και Πάνια!


Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μία μέρα μετά την επιτυχημένη συναυλία της στο Ο.Α.Κ.Α., η Άννα Βίσση επέλεξε να διασκεδάσει στο Gazoo της Πειραιώς, στην τελευταία βραδιά των εμφανίσεων των Onirama, του Μύρωνα Στρατή, της Shaya και του Mark Angelo. 


Η Ελληνίδα σταρ έφτασε στο χώρο με την Κριστίν Κρόκος, τον Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια και φιλικά της πρόσωπα.

Η παρέα έφτασε στο μαγαζί γύρω στις 2:15 τα ξημερώματα και κατευθύνθηκε στο υπόγειο πάρκινγκ. Μπήκαν στο μαγαζί από τα καμαρίνια ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί από τους φωτογράφους που περίμεναν στην είσοδο, όμως, τελικά, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια επέστρεψαν στο αυτοκίνητό τους λίγα λεπτά αργότερα και ...
αποχώρησαν. Αντιθέτως, η Άννα συνέχισε να διασκεδάζει μαζί με την αδερφή της, Νίκη, την ανιψιά της, Βέρα Μπούφη, τη Μυρτώ Κοντοβά, την Κριστίν Κρόκος και τη Μαρία Κωνσταντάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Θοδωρής Μαραντίνης την κάλεσε στη σκηνή και εκείνη δεν αρνήθηκε και ανέβηκε για να τραγουδήσει κομμάτια όπως "Στην Πυρά", "Όσο Έχω Φωνή" και "Εσώρουχα", με τον κόσμο να ζητοκραυγάζει από κάτω. 


Αργότερα, στη σκηνή εμφανίστηκε η Shaya, και όταν πλησίασε την Άννα, η δεύτερη άρχισε να την πειράζει, μην κρύβοντας τη συμπάθειά της για την 28χρονη τραγουδίστρια, αλλά και την οικειότητα που υπάρχει ανάμεσά τους (σ.σ.: οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο Diogenis Studio, όταν η Shaya ανήκε ακόμα στις Hi-5, ενώ αργότερα υπήρξαν και άλλες σχετικές συζητήσεις που όμως δεν κατέληξαν σε συνεργασία).

Όταν η Shaya με τον Mark Angelo κατέβηκαν από το stage, η Άννα Βίσση αποχώρησε, ενώ στο τραπέζι της παρέμεινε μέρος της παρέας της.





Πηγή: Yupi.gr
Share