Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Συντετριμμένη η Όλγα Δημητρίου από τον κεραυνό που χτύπησε την οικογένεια!


Η  αποκάλυψη ότι η μητέρα της εμπλέκεται στην υπόθεση των «νονών» και μάλιστα κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε εκβίαση και απάτη συγκλόνισε την κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα.

Η κοπέλα συντετριμμένη δείχνει να μην αντέχει το νέο κεραυνό που χτύπησε το σπίτι της, αλλά και να βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν ξέρει πια αν θα πρέπει να συμπαρασταθεί για άλλη μια φορά στη μητέρα της ή να κοιτάξει να προστατεύσει τη δική της ζωή από τον απόηχο των γεγονότων.

Οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει απομονωθεί ξεκόβοντας κάθε επαφή με τον περίγυρο αναζητώντας παρηγοριά μόνο στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της.
Άλλωστε είναι ο μοναδικός, όπως αναφέρει, που δε την έχει απογοητεύσει σε αντίθεση με την τραγουδίστρια η οποία όχι μόνο με τα τερτίπια της την έχει βάλει αμέτρητες φορές στο μάτι του κυκλώνα, αλλά δεν είχε ούτε καν το σθένος να κρατήσει την υπόσχεση που της είχε δώσει, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της απόπειρας αυτοκτονίας της, για μια ήρεμη ζωή μακριά από ...
σκάνδαλα και λανθασμένες επιλογές.

Η Όλγα η οποία έμαθε να στηρίζεται στη διάσημη μητέρα της νιώθει αδύναμη και ιδιαίτερα τρομαγμένη καθώς φοβάται μήπως τα λάθη της καλλιτέχνιδας αποβούν μοιραία για την ίδια, ίσως ακόμα και με τη διάλυση του αρραβώνα της.
Όπως αποκαλύπτει πρόσωπο κοντινό στην κοπέλα, η Όλγα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την ανησυχία της για την αποδοχή που μπορεί να έχει από το οικογενειακό περιβάλλον του μέλλοντα συζύγου της, λόγω της μητέρας της, η οποία τελευταία απασχολεί τα μέσα μόνο με σκάνδαλα, με αποκορύφωμα τις παράνομες δραστηριότητες της.

Είναι γεγονός πως το όνομα της Άντζελας πάντα αποτελούσε το βαρόμετρο για τη ζωή της μοναχοκόρης της, η οποία ήταν πάντα το παιδί της Δημητρίου με όλα τα καλά, αλλά και τα πολλά κακά που το συνόδευαν, με συνέπεια η ζωή της να ρυθμίζεται καθαρά από τις επιλογές και τα λάθη της τραγουδίστριας.
Αυτό την έκανε ευαίσθητη και ευάλωτη κλείνοντας τη στον εαυτό της, οδηγώντας τη πρόσφατα ακόμα και στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Κι εκεί που το κορίτσι μετά από πολύ προσπάθεια επανήλθε ήρεμη και αισιόδοξη για το μέλλον ήρθε άλλη μια κατραπακιά για να τη βυθίσει στη θλίψη από την οποία όμως αυτή τη φορά πρέπει να βγει πιο δυνατή και να αρπάξει τη δική της ζωή πια από τα μαλλιά. 

Πηγή: Στη Φόρα

Share