Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το ταξίδι του Λάτσιου «έσωσε» την Μανωλίδου. Απο τι;


Στις Κάννες βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Γιάννης Λάτσιος προκειμένου να εκπροσωπήσει τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 στο ετήσιο ραντεβού με τις εταιρείες παραγωγής ανά τον κόσμο.
Κάθε χρόνο κορυφαία στελέχη όλων των καναλιών βρίσκονται στην κοσμοπολίτικη αυτή πόλη προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα projects και να κλείσουν-γιατί όχι- κάποια από αυτά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 
Πολλές φορές κατά το παρελθόν μαζί με τα στελέχη τους έχουν ταξιδέψει και μέλη της οικογένειας Κυριακού. Όπως για παράδειγμα πέρυσι η Αθηνά. Φέτος βεβαίως λόγω εγκυμοσύνης αυτό είναι αδύνατο. 
Ο Γιάννης Λάτσιος λοιπόν αναμένεται να ...
μείνει στις Κάννες για δύο εβδομάδες με μοναδική εξαίρεση την ερχόμενη Κυριακή οπότε και θα επιστρέψει για να δώσει το παρών στο ζωντανό Dancing with the stars
Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Πολύ απλά όλα τα σενάρια περί μεταφοράς της εκπομπής της Μανωλίδου το Σαββατοκύριακο είναι αίολα και σαθρά. Τουλάχιστον για δύο εβδομάδες ακόμη καθώς όλες τις αποφάσεις τις παίρνει ο Λάτσιος. Επομένως για δύο εβδομάδες ακόμη η Ευγενία θα το ψάχνει σε καθημερινή βάση. 
Τώρα αν το βρει… αυτό είναι αλουνού παπά Ευαγγέλιο…

Πηγή: Gossip-Tv.gr
Share