Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κόντρα για τα μέτρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ! Δείτε τα βίντεο!

Ανεβαίνει το θερμόμετρο μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μία μέρα πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί αλλά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

«Δεν είναι κάποια μέτρα που δεν πετύχατε απλώς. Είναι η πλήρης αποτυχία» είπε ο ...
εκπρόσωπος της ΝΔ. 





Παράλληλα υπογράμμισε ότι στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής υπό την προεδρία του πρωθυπουργού θα ανακοινωθεί ένα γενικό πλαίσιο προκειμένου οι βουλευτές να μπορούν να αντιμετωπίσουν την περιφέρεια τους στις γιορτές του Πάσχα. 
«Την αλήθεια θα την μάθουμε σιγά-σιγά και σε δόσεις σε ένα μήνα από τώρα. Είναι μια τακτική που η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό» σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.


Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης απάντησε ότι «η αλήθεια που μάθαμε αργότερα ήταν ότι το έλλειμμα της χώρας ήταν 15,5% επί κυβερνήσεως της ΝΔ γιατί έδινε ψεύτικα στοιχεία».
«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπορεί να είναι το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση αλλά κρίση έχει η Ελλάδα» είπε ο Τηλέμαχος Χυτήρης και συνέχισε «η αλήθεια είναι ότι έχουμε δυσκολίες και μη νομίζετε ότι οφείλονται στην κυβέρνηση αλλά στις δημόσιες υπηρεσίες όπως είναι διαρθρωμένες και λειτουργούν μέχρι τώρα γι’ αυτό προχωρούμε σε μεταρρυθμίσεις»






Επιπλέον κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό της και την κάλεσε αν πράγματι έχει κάνει την αυτοκριτική της να το αποδείξει και να συμμετέχει στην προσπάθεια τη κυβέρνησης να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. 
«Άκουσα ότι είστε έτοιμοι να επανέρθετε στην κυβέρνηση. Αυτό το αφήνω ασχολίαστο» είπε στον Γιάννη Μιχελάκη ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.




Πηγή: Real.gr
Share