Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Φυλακίστηκαν νεαροί που εξαγρίωσαν τα πιτ μπουλ τους και τους πέταξαν γατούλα για να τη σκοτώσουν!

Φυλακίστηκαν νεαροί που εξαγρίωσαν τα πιτ μπουλ τους και τους πέταξαν γατούλα για να τη σκοτώσουν!Ο 23χρονος Ryan Kieran και ο 21χρονος Richard Quirk φυλακίστηκαν αφού κλωτσούσαν τα δύο πιτ μπουλς τους για να τα αγριέψουν και μετά τους έδωσαν μία γάτα 6 μηνών για να τη σκοτώσουν... 
Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Willenhall στην Αγγλία όπου σημειώνονται ιδιαίτερα βίαια κρούσματα κακοποίησης ζώων τον τελευταίο καιρό.
Η γάτα προσπάθησε να σωθεί σκαρφαλώνοντας σε ένα δέντρο όμως οι δύο νεαροί πέταξαν το άτυχο ζώο στα δύο αγριεμένα σκυλιά τους, που είχαν ...
προηγουμένως εξαγριώσει χτυπώντας τα.

Ο 23χρονος φυλακίστηκε για 6 μήνες ενώ ο 21χρονος για 19 εβδομάδες και τους απαγορεύτηκε να έχουν ζώο για τα επόμενα 15 χρόνια .
 Aνάλογο περιστατικό σημειώθηκε με 4 σκυλιά, όπως είχαμε γράψει στο adespoto.gr.

Ο δικαστής χαρακτήρισε αρρωστημένο το όλο περιστατικό και ανέφερε ότι η γάτα σίγουρα θα ένιωσε πολύ πόνο και τρόμο μέχρι να πεθάνει από την επίθεση των δύο σκύλων.

Παρότι οι ίδιοι οι νεαροί εξαγρίωσαν τα δύο πιτ μπουλ τους, η αστυνομία τα κατέσχεση, κρίθηκαν επιθετικά και θανατώθηκαν. Για ακόμα μία φορά, οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες οδηγούν τα ζώα τους στην καταδίκη.


Πηγή: adespoto.gr

Share