Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Σπύρος Τσαγκαράκης: Ο Έλληνας σχεδιαστής που "Ροκάρει" και ντύνει την Πριγκίπισσα Κέιτ!

Κάπως έτσι ξεκινά το ρεπορτάζ αφιέρωμα στον Σπύρο Τσαγκαράκη


Του Έλληνα σχεδιαστή για τον οποίο αφιέρωσε τέσσερις σελίδες το παγκοσμίου φήμης περιοδικό μόδας Fault


Ο Σπύρος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και δεν μάσησε να μιλήσει ακόμη και για την οικονομική και πολιτική κρίση που διέρχεται η χώρα... επέλεξα ένα κομμάτι της συνέντευξης για να δείτε πόσο προβληματισμένος είναι...
παρά το γεγονός ότι ζει μακριά από την Ελλάδα.


 Σε λίγο θα διαβάσετε τις απόψεις του. Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι άλλο. Σήμερα Τρίτη ο Σπύρος θα περάσει τις πύλες του παλατιού προκειμένου να παραδώσει τα τρία φορέματα που του παρήγγειλε η Κέιτ Μίντλετόν. Πρόκειται για σχέδια με πτυχές, όχι νυφικά...με έντονα αρχαιοελληνικά στοιχεία. Βεβαίως ο Σπύρος δε μπορεί να μιλήσει για την συμφωνία-παραγγελία καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. 


Σημαντικό είναι πώς οι δύο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια από τότε που Βρετανικά περιοδικά αφιέρωναν σελίδες επί σελίδων στον Έλληνα σχεδιαστή αποκαλώντας το "Νέο Φειδία". Στην συνέντευξη του λοιπόν ο Σπύρος γίνεται δέκτης διαφόρων ερωτήσεων. ανάμεσα σε άλλες του λένε... 


Πώς είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή στην Ελλάδα; 


Και απαντά "Ο πρωθυπουργός της χώρας μου έχει καταφέρει, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, να οδηγήσει την Ελλάδα, εκεί ακριβώς που την θέλουν τα αφεντικά του να είναι. Καθοδηγείται ξεκάθαρα από αυτούς και μεταφέρει τα μηνύματά τους σαν πιστός στρατιώτης. Το παγκόσμιο κράτος θέλει να καθοδηγεί την Ελλάδα τον λαό της και να εκμεταλλευτεί τον ελληνικό πλούτο. Γιατί πιστέψτε με η Ελλάδα είναι μια πολύ πλούσια χώρα και σε μέταλλα και σε πετρέλαιο και σε άλλα και αυτό το γνωρίζουν οι άρχοντες της παγκόσμιας κυβέρνησης. 


Έτσι προκάλεσαν μια ψεύτικη κρίση οδηγώντας τους έλληνες σε οικονομικά αδιέξοδα και αγχώνοντας τους, με το να τους ελέγχουν συναισθηματικά μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των μέτρων που παίρνουν. Ο στόχος είναι να εξαναγκάσουν την πατρίδα μας να παραδοθεί σε αυτούς. Σκοπεύουν να μας ελέγξουν με το να μας αναγκάσουν να χρησιμοποιούμε μια κάρτα με ένα ειδικό μικροτσίπ το οποίο θα περιέχει προσωπικά μας δεδομένα. Έτσι θα χάσουμε την ανεξαρτησία που μας δόθηκε από τον Θεό ως Ορθόδοξος λαός. Ο στόχος τους είναι να μας κάνουν να αρνηθούμε την πίστη μας χρησιμοποιώντας αυτή την κάρτα που έχει ως κωδικό το 666. 


Είναι απαράδεκτο για έναν Ορθόδοξο να χρησιμοποιεί αυτή την κάρτα και για λόγους πνευματικούς. Αντιπροσωπεύει την πνευματική πτώση και την ολική καταστροφή. Όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι γι αυτό και αυτοαποκαλούνται άρχοντες του κόσμου δεν έχουν λάβει υπόψη τους κάτι πολύ σημαντικό. Τον ένα και μοναδικό Θεό, τον Ιησού Χριστό. Αλλά πως θα μπορούσαν να λάβουν υπόψη τους αυτού του είδους τη δύναμη μιας και αποτελούν τους εχθρούς του Θεού;"


Πηγή: Gossip-Tv.gr, Nasos Blog
Share