Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ποιοί απειλούν τον Γιώργο Καραμέρο;


Σερφάροντας στο διαδίκτυο "πέσαμε" πάνω στο blog.gr του Γιώργου Καραμέρου και διαβάζοντας το άρθρο του μείναμε με ανοιχτό το στόμα. 
Ο δημοφιλής δημοσιογράφος καταγγέλει ότι δέχεται εκβιασμούς που δέχεται και "φωτογραφίζει" συγκεκριμένα πρόσωπα της τηλεόρασης:
  "Μας στέλνουν ιούς, απειλητικά μηνύματα, μπλοκάρουν τους λογαριασμούς μας στο facebook μας τηλεφωνούν από τον τάδε «μεγάλο» να σταματήσουμε και άλλα πολλά από αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε και πια γελάμε όταν μας συμβαίνουν μετά από 20 χρόνια στην Δημοσιογραφία. Τους γράφουμε εκεί που δεν πιάνει το ...
mouse και αρνούμαστε πεισματικά φρουρά και αστυνομική προστασία γιατί η λέξη φόβος απλά δεν υπάρχει για το Blog.gr. Αυτή είναι η πρώτη ιστορία, η σοβαρή. Η δεύτερη είναι για να γελάμε.
Θέμα 2ο λοιπόν
Διαβάστε για την παρασιτική Δημοσιογραφία των media. Θέλω να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στον διπρόσωπο ψευτοαριστερό που 24 ώρες το 24ωρο νομίζει ότι είναι η διανόηση των media, γλείφοντας το μεσημέρι εκεί που φτύνει τις υπόλοιπες ώρες και την 7 με 10 τηλεαναλύτρια (τζουρναλίστ με timetable έχετε ξανακούσει;) συνοδοιπόρο του. 
Παιδιά ΟΛΑ τα πήρε χαμπάρι το αφεντικό σας και αρχίζει να ενοχλείται που χρησιμοποιείτε για βρώμικα παιχνίδια το βήμα που σας δίνει. Διαφημίστε λοιπόν το ξενοδοχείο που μένετε το καλοκαίρι together (γελάει η περιοχή) μπας και δεν πληρώσετε τη διαμονή σας και αφήστε ήσυχη την τηλεόραση που αν σας βάλουν μέσα σε ένα μοντάζ θα νομίζετε ότι μπήκατε σε κόκπιτ αεροσκάφους. Αφήστε που αν βρείτε ένα δίσκο κάμερας μπροστά σας θα τον περάσετε για πυρηνικό αντιδραστήρα και θα τον πάτε στον αστυνομικό τμήμα. Αυτά για να χαλαρώσουμε από τα πρώτα... τα σοβαρά".



Πηγή: Blog.gr
Share