Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ταξίδι ηδονής με πασχαλιάτικες βίζιτες πολυτελείας με αιθέριες υπάρξεις απο Ελλάδα καί Τσεχία!

Μοντέλα υπεράνω πάσης υποψίας αναμένεται να ταξιδέψουν-κάποιες όλες μαζί και κάποιες ξεχωριστά- σε κοντινούς...ευρωπαϊκούς προορισμούς. 


Πάει η εποχή που το Πάσχα η βίζιτα ταξίδευε στις Μαλδίβες. Βλέπετε η κρίση χτύπησε και τον Αραβικό κόσμο. Και το γράφω έτσι διότι οι πελάτες είναι Άραβες που δεν μπορούν να χαρούν τις παροχές της Βίζιτας στις χώρες τους και επιλέγουν να αγοράσουν όσο όσο γυναίκες στο εξωτερικό. 


Ειδικότερα Ξανθιές. Στην πελατεία, στους εντολοδόχους...
και δύο έλληνες εφοπλιστές που επιθυμούν γηγενή προϊόντα. Μαθαίνω ότι το όλο deal το έχει αναλάβει έλληνας pr-ίστας που χαίρει εμπιστοσύνης Έλληνα πλοιοκτήτη. 


Η αστική φήμη που κυκλοφορεί θέλει τους έλληνες να έχουν κανονίσει μια ομαδική πασχαλιάτικη περιπέτεια σε γνωστά ξενοδοχεία της Ιταλίας και της Νότιας Γαλλίας. Μια περιπέτεια με consept. 


Οι κοπέλες λέει η urban legend θα είναι ντυμένες αναγεννησιακά και οι πελάτες με φράκα και μάσκες βενετσιάνικες...Το αντίτιμο είναι ένα χιλιάρικο για κάθε κοπέλα και πληρωμένα εισιτήρια και έξοδα διαμονής...


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς το όλο πάρτι είναι το κερασάκι μιας τούρτας που έχουν κατασκευάσει οι πελάτες εδώ και καιρό. Και τι εννοώ; Οι πρωταγωνιστές έχουν προβεί σε συμφωνίες εκατομμυρίων και με αυτό τον τρόπο θέλουν να διασκεδάσουν...
Μάνα γιατί δε με γέννησες Άραβα ή εφοπλιστή;


Πηγή: Gossip-Tv.gr
Share