Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Κώστας Καραμανλής: Θύμωσε αλλά... δεν μίλησε - Δείτε το βίντεο!

Η έντονη καχυποψία που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στην γαλάζια πολυκατοικία είναι εκείνη που δημιουργεί συχνά προστριβές μεταξύ των ενοίκων της. 

Την παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί μεταξύ Σαμαρά - Καραμανλή πήγε να εκμεταλευτεί ο Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος έκανε "επίθεση φιλίας" μετά από πολύ καιρό στον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο Κώστας Καραμανλής σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr δεν πήρε "ελαφρά την καρδία" το φραστικό λάθος του Προέδρου της ΝΔ 

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση λέει ο λαός και φαίνεται αυτό να το συμμερίζεται και ο Κώστας Καραμανλής για τον Αντώνη Σαμαρά. 

Δεν πέρασαν ούτε δύο ημέρες από την συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας και την φράση του Αντώνη Σαμαρά ότι «κατανοεί τις μνήμες και τους δισταγμούς για το παρελθόν» και σήμερα επανήλθε κάνοντας ένα ακόμα φραστικό λάθος το οποίο ...

παρερμηνεύτηκε. 
"Είπατε για τον προηγούμενο Πρωθυπουργό; Εγώ σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο Πρωθυπουργό. Έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα" ήταν η επίμαχη φράση που είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ. 

Ο πρώην πρωθυπουργός την ώρα εκείνη ήταν στο πολιτικό του γραφείο. Η τηλεόραση ήταν ανοιχτή στο κανάλι της βουλής αλλά δεν παρακολουθούσε ιδιαίτερα... Λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά τα τηλέφωνα στην Παναγή Κυριάκου πήραν «φωτιά» συνεργάτες του αλλά και... βουλευτές – καλοθελητές - τον ενημέρωσαν για «το φραστικό λάθος του Προέδρου της ΝΔ». Ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα του έλεγαν. 

Παράλληλα πληροφορήθηκε τον αγώνα δρόμου που έκαναν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά - επίσημοι και ανεπίσημοι – για να ρίξουν τους τόνους και να τονίσουν προς κάθε κατεύθυνση και πως δεν εννοούσε τον Κώστα Καραμανλή. 

Η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε λίγο αργότερα στο πολιτικό γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού. «Δεν είναι καλό όταν δεν θέλει να σχολιάσει. Όταν απλώς μας ακούει χωρίς να θέλει να πει το παραμικρό. Απλώς μας άκουγε. Τίποτα άλλο» είπε στο Real.gr ένας από τους συνομιλητές του θέλοντας να δείξει ότι έντονο προβληματισμό του. 

Επισήμως οι συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού δεν δίνουν συνέχεια και με εντολή του Κώστα Καραμανλή άρχισαν να διαρρέουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Πρόεδρο της ΝΔ. Άλλωστε ποτέ μέχρι σήμερα ο Κώστας Καραμανλής δεν έκανε καμία επίσημη διαρροή εναντίον του Αντώνη Σαμαρά 

Σαμαράς: «Καμία σχέση με αυτό που καταλάβατε. Δεν εννοούσα τον Καραμανλή» 
Για το θέμα που προέκυψε ενημερώθηκε και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βγήκε από την αίθουσα της Ολομέλειας για να δώσει ο ίδιος τις απαραίτητες εξηγήσεις στους δημοσιογράφους. "Καμία σχέση με αυτό που καταλάβατε. Δεν εννοούσα τον Καραμανλή. Εννοούσα τον Παπανδρέου", είπε ο κ. Σαμαράς επιχειρώντας να κλείσει το θέμα. 

Να κατευνάσει τα πνεύματα επιχείρησε και ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τασούλας, ο οποίος επίσης σε συνομιλίες του με τους δημοσιογράφους εξηγούσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν εννοούσε τον Κώστα Καραμανλή και ότι πρόκειται για παρανόηση που προέκυψε από την διατύπωση του Αντώνη Σαμαρά που παρερμηνεύθηκε. 
Από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή λένε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δεν ήταν μέσα στην αίθουσα, ενώ ο στενός του συνεργάτης Βαγγέλης Αντώναρος δεν έδειχνε δυσαρεστημένος και χειροκρότησε τον Αντώνη Σαμαρά κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Η κόντρα μεταξύ των βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το τι ενοούσε ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίστηκε στην βουλή. 






Επίθεση φιλίας στον Καραμανλή από τον Γ. Καρατζαφέρη


Μία «χρυσή ευκαιρία» είδε ο Γ. Καρατζαφέρης πίσω από την επίμαχη φράση του προέδρου της ΝΔ που λίγο έλειψε να δημιουργήσει εσωκομματικό ζήτημα στη Λ. Συγγρού, προκειμένου να επιτεθεί στον Αντ. Σαμαρά. 

Αυτό ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι το γεγονός ότι ο κ. Καρατζαφέρης εξαπολύει μία επίθεση.φιλίας προς τον Κώστα Καραμανλή συγκρίνοντας μάλιστα τη δική του πρωθυπουργική θητεία με αυτήν του Γιώργου Παπανδρέου. 

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε ευθεία αναφορά στις επιλογές που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός στην εξωτερική πολιτική ενώ μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον Αντ. Σαμαρά.



Πηγή: Real.gr
Share