Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ρούλα Κορομηλά σε Αντώνη Σρόιτερ: " Σου θυμίζω σοκολάτα" - Δείτε το βίντεο!


Με ασπρόμαυρο σπορ ντύσιμο και πίσω από τις καρέκλες της επιτροπής, η Ρούλα βγήκε σε απευθείας σύνδεση στο κεντρικό δελτίο του Alpha. 

Εκεί που έδινε ρεσιτάλ μονολόγου για το «Greek Idol» της ήρθε το πρώτο παράπονο: «κύριε Σρόιτερ; Κύριε Σρόιτερ με ακούτε;», είπε στον άνκορμαν.

Αφού εκείνος την διαβεβαίωσε ότι την προσέχει, η παρουσιάστρια συνέχισε ακάθεκτη μέχρι που ήρθε το νέο παράπονο: «Αντώνη δεν με παρακολουθείς! Κοιτάς κάτω! Γιατί κοιτάς τα χαρτιά σου;», του είπε και παρατήρησε ότι την έβγαλε on air μετά από θέμα για τα σοκολατένια .

«Σου θυμίζω σοκολάτα;», ρώτησε όλο νάζι και ο άνκορμαν απάντησε: 
«η αλήθεια είναι ότι τέτοια ώρα με τα φαγητά έχω ένα ζήτημα. Αλλά, όταν έχω απέναντί μου εσένα που είσαι τόσο γλυκιά, τι να το κάνω το θέμα της σοκολάτας;»
Αυτό ήταν! Η Ρούλα έκοψε τα παράπονα και ...
ζήτησε να χειροκροτήσουν τον Αντώνη Σρόιτερ, ενώ συνέχισε με τα του σόου.

«Έχω άγχος κάθε φορά, όπως κάθε επαγγελματίας», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και τόνισε πως οι 15 διαγωνιζόμενοι «δεν πρέπει να στέκονται σαν ξύλα μπροστά στην επιτροπή αλλά να λένε την άποψή τους με ευγένεια και χωρίς θράσος».

Τέλος, η Ρούλα ζήτησε την ανδρική άποψη του παρουσιαστή για την εμφάνισή της. T-shirt και τζινάκι πρότεινε ο Σρόιτερ, κάτι που η παρουσιάστρια μάλλον δεν πρόκειται να λάβει υπόψη, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα τραγουδήσει όπως πέρυσι αλλά ούτε και θα χορέψει!

Σημειώνουμε πως καλεσμένη στο πρώτο live του talent show θα είναι η Πέγκυ Ζήνα.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Share