Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αλέξης Γεωργούλης: "Έχω δεχτεί πρόταση γάμου" - Δείτε το βίντεο!


Ο 36χρονος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στον «Καφέ με την Ελένη» το πρωί της Δευτέρας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες τα δύο τελευταία χρόνια, μιλώντας για τη ζωή του εκεί  ισχυρίστηκε πως είναι βαρετή και δεν έχει τόση ενέργεια όση στην Ελλάδα

Αναφέρθηκε δε και στις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες, μια και άνοιξε μαγαζί με ρούχα στη Λάρισα, ενώ σε λίγες μέρες ξεκινάει γυρίσματα για μια...
νέα ελληνική κινηματογραφική παραγωγή.


Σε ερώτηση αν έχει δεχτεί πρόταση γάμου από κάποια γυναίκα, απάντησε:
«Ναι. Τηλεφωνικώς κιόλας. Έπεσα απ’ τα σύννεφα γιατί είχαμε πολύ καιρό να ειδωθούμε. Ήθελε οπωσδήποτε να παντρευτεί με κάποιον. Της είπα παντρέψου εσύ και βλέπουμε!».


Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε πως τώρα είναι μόνος και πως δεν γίνεται να κρατήσει μια σχέση όταν βρίσκεται το μισό καιρό στην Ελλάδα και το μισό στο εξωτερικό.

«Νομίζω πως είμαστε πιο ευαίσθητοι από τις γυναίκες» είπε. «Μάλλον γιατί δεν έχουμε εξασκηθεί σ’ αυτό όπως οι γυναίκες, δηλαδή εμείς σταματάμε να κλαίμε στα πέντε μας. Το κοριτσάκι μπορεί να κλαίει και πιο μετά. (…) Άμα στεναχωριέσαι για έναν άντρα που κλαίει, σταματά να σε αφορά, επειδή δείχνει αδύναμος».


Σχολίασε όμως και την εξωτερική του εμφάνιση: 
«Οι φίλοι μου, μου λένε “Ξυρίσου, κουρέψου, γίνε άνθρωπος”
Αλλά αν έχεις μακριά μαλλιά, τα κονταίνεις όποτε θέλεις, ενώ αν έχεις κοντά, δεν τα μακραίνεις όποτε θέλεις. (…) Είμαι αγροίκος απέξω και αρνάκι από μέσα. Αγροίκος με την έννοια του αγρού και του ακατέργαστου, όχι του άγριου».






Πηγή: Yupi.gr
Share