Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Νέα τραγωδία : Ξημέρωσε μαύρη Κυριακή στο Τραγανό Ηλείας - Δείτε τις φωτογραφίες!


(Νεότερη ενημέρωση 17:00) Πέντε ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά από πατέρα σήμερα τα ξημερώματα... 
Ολόκληρος ο νομός βυθίστηκε ξανά στο πένθος, μόλις λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμο των δύο νέων χθες στο Λατίφι...

Στο νέο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 4:20 το πρωί στο Κουρτέσι έχασαν τη ζωή τους δύο ακόμη συμπατριώτες μας, δύο οικογενειάρχες ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία. 
Πρόκειται για τον οδηγό και τον συνοδηγό του μοιραίου Navara, τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, πατέρα 3 παιδιών, και τον Ευάγγελο Μπελτσώνη, πατέρα δύο παιδιών. Και οι δύο ήταν 43 ετών και κάτοικοι Τραγανού.


H κηδεία των δύο αδικοχαμένων Ηλείων θα γίνει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Τραγανό.


Οι δύο τραυματισμένοι επιβάτες, 38 και 36 ετών, είναι και...
αυτοί κάτοικοι Τραγανού. Ο 38χρονος νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, ενώ ο 36χρονος λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του στο πόδι και αφού πρώτα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

---------------
Η αρχική ενημέρωση από το iliatora.gr για το δυστύχημα (στις 09:57 & 10:28)


2 νεκροί και δύο τραυματίες, όλοι τους κάτοικοι Τραγανού, είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα στην ΕΘνική Οδό Πατρών- Πύργου, στο Κουρτέσι.
Το Nissan Navara στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε σε φοίνικα.
Στις 04:20 τα ξημερώματα και ενώ το Navara περνούσε μέσα από το Κουρτέσι με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα, εξετράπη της πορείας του (στο σημείο εντοπισθηκαν ίχνη που μαρτυρούν πλαγιολίσθηση) και προσέκρουσε σε φοίνικα, κόβωντας τον από τη βάση...
Δύο συμπατριώτες μας ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του οχήματος. Ήταν και οι δύο 43 ετών...
Οι άλλοι δύο επιβάτες, ηλικίας 36 και 38 ετών, νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Αμαλιάδας (σ.σ. ο 36χρονος διεκομίσθη στο Ρίο το μεσημέρι)
Το iliatora.gr έχει στη διάθεση του τα ονόματα των θυμάτων, τα οποία και θα δημοσιοποιήσουμε μετά την παρέλευση αρκετών ωρών από την ώρα που συνέβη το δυστύχημα, αφού ενημερωθούν πρώτα όλοι οι οικείοι τους από τις Αρχές για την τραγική κατάληξη...



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






Πηγή: IliaTora.gr
Share