Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τι συμβαινει με Λιαγκα και Γρηγόρη; Τι παγώνει τη σχέση τους;


Έντονα σχόλια προκάλεσε στο Mega η στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντι στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος κλήθηκε να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με το σταθμό από το «πρωινό μου».

Αν και ο Γρηγόρης μέσω τηλεφώνου μιλούσε ενθουσιασμένος για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου και όχι μόνο, ο Λιάγκας λες και φιλοξενούσε το θέμα μόνο και μόνο από υποχρέωση αρκέστηκε στα τυπικά, φρενάροντας κάθε τόσο τον ...
ιδιαίτερα διαχυτικό συνάδερφο του.

Μετά το τέλος της εκπομπής μάλιστα ο οικοδεσπότης του «πρωινού» δεν ακούστηκε να μιλά και με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Αρναούτογλου σχολιάζοντας ειρωνικά την ατάκα του, με την οποία ανέφερε πως ήρθε η ώρα να τα πουν πια, αφού τους το έχει υποσχεθεί.
Όσοι άκουσαν το Λιάγκα δεν άργησαν να πιθανολογήσουν για ρήξη στις σχέσεις των δύο αντρών, την οποία δε διέψευσαν οι συνεργάτες του παρουσιαστή.

Αντιθέτως, παραδέχτηκαν πως ο ίδιος είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με το Γρηγόρη καθώς εκείνος με προκλητική υπεροψία έχει απορρίψει ουκ ολίγες φορές την πρόσκλησή του για πρωινό καφέ και άλλες τα τόσες τον έχει στήσει.
Ωστόσο κάποιοι εντοπίζουν αλλού το πρόβλημα και ειδικά στα υπονοούμενα του Αρναούτογλου για την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη.

Το γεγονός μάλιστα ότι κανείς δεν έχει καλέσει το Γιώργο και τη Φαίη ώστε να συζητήσουν για το αν θα συνεχίσουν και του χρόνου να μας καλημερίζουν από το Μεγάλο Κανάλι έχει αγχώσει το Λιάγκα ο οποίος υποπτεύεται πως ο Γρηγόρης μπορεί να μαγειρεύει κάτι πίσω από την πλάτη του.
Άλλωστε όπως αναφέρει στο προσωπικό του περιβάλλον έχει χάσει προ πολλού την εμπιστοσύνη του σε όσους έχουν να κάνουν με τη δουλειά του και δεν κρύβει την ανασφάλεια του για τη συνέχεια, αφού ακόμα και η κορυφή δεν εξασφαλίζει σιγουριά σε κανέναν.

Πάντως διατηρώντας τυπικές σχέσεις και διερευνώντας όσο μπορεί καλύτερα το τοπίο ο παρουσιαστής του «πρωινό μου» φυλάει τα ρούχα του για να του μείνει κάτι και να μη βρεθεί προ εκπλήξεως την τελευταία στιγμή.



Πηγή: Στη Φόρα
Share