Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Γιάννης Μιχελάκης: "Άλλο Καραμανλής, άλλο Αλογοσκούφης"!

Ο Αντώνης Σαμαράς ενόψει της παρουσίασης της οικονομικής του πρότασης επιχειρεί τώρα να κλείσει το θέμα «απογραφή 2004» όπως είχε προαναγγείλει το real.gr. 

Ο κ. Μιχελάκης ο οποίος πρώτος έριξε τη «ρουκέτα» προς τον Γ. Αλογοσκούφη, παρά το γεγονός ότι στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δέχθηκε μπαράζ ερωτήσεων επέμεινε: 

«Η ΝΔ έχει κάνει μια γενναία αυτοκριτική. Εμείς προχωράμε μπροστά και κοιτάζουμε τα πραγματικά προβλήματα. Ο κόσμος περιμένει από τη ΝΔ λύση και υπάρχει λύση και ελπίδα». 

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επανέλαβε ωστόσο ότι ...

«ιστορικά έχει αποδειχθεί πως ήταν λάθος η απογραφή» αλλά για πρώτη φορά δημοσίως διαχώρισε τον Κώστα Καραμανλή από τον πρώην «τσάρο» σημειώνοντας ότι «αυτή η ιστορία αφορά τον κ. Αλογοσκούφη».

Επανέλαβε, επίσης, ότι οι σχέσεις Σαμαρά- Καραμανλή «είναι πολύ καλές» και εστίασε στο «Ζάππειο ΙΙ» και την οικονομική πρόταση της ΝΔ, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που αντιμετώπισε τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν από έναν χρόνο: 

«Εμείς έχουμε καταθέσει και άλλες προτάσεις, αλλά η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε καμία από αυτές εκτός από τα 50 δισ. που ήρθαν στην επικαιρότητα μέσω των "δηλώσεων της πυτζάμας" και των όσων ανακοίνωσε η τρόικα. 

Εμείς, όταν παρουσιάσαμε το σχέδιο για τα 50 δισ., ήταν για να απεμπλακούμε από το Μνημόνιο. Η κυβέρνηση το παρουσίασε για να το υπηρετήσει το Μνημόνιο. Εμείς μιλούσαμε για αξιοποίηση, ενώ η κυβέρνηση για ξεπούλημα στα ασημικά» κατέληξε. 


Πηγή: Real.gr
Share