Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Χανιά: Απίστευτο! Για αντίποινα δηλητηρίασαν,πυροβόλησαν και ξεκοίλιασαν σκυλιά!

Αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα τριών σκυλιών στο Σάσσαλο Χανίων όταν δύο άτυχα ποιμενικά δηλητηριάστηκαν ενώ το τρίτο πυροβολήθηκε.
Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού συλλόγου

"Από τον ιδιοκτήτη τους κ. Κώστα Μπομπολάκη ενημερωθήκαμε για δολοφονίες τριών ποιμενικών σκύλων , οι δύο με δηλητήριο και ο τρίτος με πυροβολισμό.

Ιδιαίτερο αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη των δολοφόνων που δύο ώρες μετά την εκτέλεση του τρίτου ζώου και ενώ ήδη τον είχε βρει σκοτωμένο ο ιδιοκτήτης του, αφαίρεσαν τα εντόσθια του νεκρού ζώου και τα άφησαν δίπλα του.

Δυστυχώς εν έτι 2011 τα ζώα πληρώνουν τις ... μεταξύ των ανθρώπων αντιδικίες και διαφορές.

Ενημερώθηκε η αστυνομία , με την οποία ήλθε σε επικοινωνία και ο σύλλογός μας, η οποία ελπίζουμε να διαξαγάγει έρευνες για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Οι ίδιοι δράστες της αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν , δύο περίπου ημέρες μετά και τους άλλους ποιμενικούς σκύλους του ανωτέρω.

Σαν σύλλογος θα ασκήσουμε πίεση προς την αστυνομία έτσι ώστε να βρούν τον δράστη/στες του εγκλήματος , οι οποίοι και υποδεικνύονταο από τον ιδιοκτήτη των σκύλων.

Σαν σύλλογος επίσης ρωτάμε τους δράστες ?

Γιατί ξέσπασαν πάνω σε αθώα και ανυπεράσπιστα πλάσματα ?
Τι τους έφταιξαν οι σκύλοι, αν αυτοί έχουν διαφορές με τον ιδιοκτήτη τους ?

Τους προειδοποιούμε, οτι δεν θα ανεχτούμε άλλες δολοφονίες ζώων και θα πράξουμε , ο, τι εμείς θεωρούμε σωστό, αφού και μείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες.

Επιτέλους φερθείτε σαν " ανδρες" και λύστε τις διαφορές σας μεταξύ σας.
Παλληκαρια δεν έιναι να τα βάζετε με αθώα και ανήμπορα πλάσματα, αντίθετα αυτό υποδηλώνει φόβο, υποδηλώνει " μικρά ανθρωπάκια" , υποδηλώνει ανανδρεία.
Δεν σας φταίνε τα ζώα"


Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Πηγή: Flashnews.gr

Share