Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Τρίκαλα: Νεαροί εξαγρίωσαν τα σκυλιά του Κυνοκομείου - Θύμα η Τάρα - Δείτε τη σοκαριστική φωτογραφία!

Τρίκαλα: Νεαροί εξαγρίωσαν τα σκυλιά του Κυνοκομείου - Θύμα η ΤάραΗ Τάρα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη πριν 4 χρόνια έξω από το καταφύγιο αδέσποτων, σε ηλικία 3 μηνων, χτυπημένη από αυτοκίνητο με κατάγματα στο μπροστινό και πίσω αριστερό της πόδι. 


Χειρουργήθηκε τότε και το πίσω της ποδαράκι επανήλθε, το μπροστινό όμως, παρά τον αγώνα 4 χρόνων, ακρωτηριάστηκε πριν ένα μήνα. Πριν αναρρώσει πλήρως μπλεέχτηκε σε σκυλοκαβγά που προκλήθηκε απο περαστικούς νεαρούς, χωρίς τη στοιχειώδη λογική και ευαισθησία. Αποφάσισαν να ...
πετάξουν πέτες και ξύλα στα σκυλιά που εξαγριώθηκαν πίσω από τα συρματοπλέγματα.

Η Τάρα ήταν ακόμα αδύναμη από την εγχείρηση και έγινε το θύμα της υπόθεσης. Τα άλλα σκυλιά την δάγκωσαν καιι οι πληγές που της δημιούργησαν, παρά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε, επιμολύνθηκαν και έφτασε στο τραγικό σημείο των παρακάτω φωτογραφιών.

Η Τάρα νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο στα Τρίκαλα και μόλις ξεπεράσει τον κίνδυνο, θα χρειαστείι χειρουργική και πλαστική επέμβαση.

Χρειάζεται την ηθική και την οικονομική συμπαράσταση ΟΛΩΝ μας.

Έστω και μία κατάθεση 1 ευρω στον λογαριασμό του φιλοζωϊκού συλλόγου Τρικάλων που την ανέλαβαν μπορεί να βοηθήσει την Τάρα στο δύσκολο δρόμο προς την αποκατάσταση της υγείας της. 



Μην ξεχνάτε ότι σαν 3ποδο ζώο, έχει πολύ λίγες ελπίδες να βρει σπίτι, γι αυτό θα πρέπει να ζει χαρούμε έστω στο καταφύγιο. Ένα ακόμα Κυνοκομείο που έχει παρατηθεί στην τύχη του από το Δήμο και σύμφωνα με πληροφορίες του adespoto.gr μόνο 5-6 άτομα φροντίζουν τα 140 σκυλάκια...


ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΑΡΓΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 833/296037-04
ΙΒΑΝ GR0701108330000083329603704 SWIFT BANK (BIC)ETHNGRAA



ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Τρίκαλα: Νεαροί εξαγρίωσαν τα σκυλιά του Κυνοκομείου - Θύμα η Τάρα

Πηγή: Adespoto.gr

Share