Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε στις 8.30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας!

Έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αιγίου (παλιό Νοσοκομείο) σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 20.30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, ύστερα από την υπ' αριθ. πρωτ. 12497/8-4-211 αίτηση των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας και διότι συντρέχει κατεπείγουσα ανάγκη για την λήψη απόφασης για την ανάθεση μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου, την έγκριση αναγκαιότητας προμηθειών και παροχής υπηρεσιών για τον Δήμο και τέλος για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ διάρκειας μέχρι 2 μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγου­σών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου για το έτος 2011.
Τα πέντε θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερησία διάταξη είναι τα εξής:
1. Στην αίτηση των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας σχετικά με την Τοπική Κοινότητα Πλατάνου και τις ζημιές που προκλήθηκαν το τελευταίο διάστημα
2. Λήψη απόφασης για την ανάθεση μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας
3. Έγκριση αναγκαιότητας προμηθειών για τον Δήμο Αιγιάλειας
4. Έγκριση αναγκαιότητας παροχής υπηρεσιών για τον Δήμο Αιγιάλειας
5. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας μέχρι 2 μηνών για την αντιμετώπιση κατε­πειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών για το έτος 2011.


Share