Πέμπτη 21 Απριλίου 2011


Υπέκυψε τελικά στα τραυματά του τρεις ώρες μετά το τροχαίο, που συνέβη στις 2:30 το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου, ο 31χρονος Πυργιώτης που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση...
 στο νοσοκομείο του Άγ. Ανδρέα.

Ελαφρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται στον Άγ. Ανδρέα ο αδελφός του και συνοδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας 28 ετών και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, 52 ετών, κάτοικος Πατρών. Ο 56χρονος οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε.

Η αρχική ενημέρωση από το iliatora.gr (στις 15:41)
Αυτοκίνητο με επιβάτες δύο αδέλφια από τον Πύργο φέρεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα (γιατρός στο επάγγελμα), στο ύψος του Βουπράσιου, στα σύνορα των νομών Ηλείας- Αχαϊας.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το iliatora.gr, μετά τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, το Ι.Χ. της γιατρού ακινητοποιήθηκε καταμεσής του δρόμου. Ο οδηγός νταλίκας που ακολουθούσε προσπάθησε να αποφύγει το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και κατόρθωσε να το χτυπήσει μονάχα ελαφρά, "διπλώνοντας" το βαρύ όχημα και οδηγώντας το έξω από το δρόμο, στα χωράφια.

Η γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά, όπως ελαφρά τραυματίστηκε και ο συνοδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ενώ σοβαρότερα είναι τα τραύματα του αδελφού του (σ.σ. που τελικά κατέληξε) και οδηγού του Ι.Χ. που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός της νταλίκας, που αποσόβησε τα χειρότερα, δεν τραυματίστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Πηγή: IliaTora.gr
Share