Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Zsa Zsa Gabor: Ξανά στο νοσοκομείο, με αιμοπτύσεις - Δύσκολη η κατάσταση της!


Η θρυλική θοποιός του Hollywood Zsa Zsa Gabor διακομίστηκε και πάλι στο νοσοκομείο διότι άρχισε να κάνει αιμοπτύσεις.
Η 94χρονη ηθοποιός ήταν ξανά στο νοσοκομείο τη περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη λόγω υψηλής πίεσης του αίματος της μετά από το θάνατο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.
Ο υπέυθυνος δημοσιίων σχέσεων της John Blanchette είπε οτι η Gabor ήταν απαρηγόρητη, και είπε, "Πρώτα η Jane Russell και  τώρα η Λιζ Τέιλορ; Θα είμαι η επόμενη"!
Η Gabor εξήλθε απο το νοσοκομείο αργότερα εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με τον Blanchette.
Είχε εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο νωρίτερα αυτό το μήνα γιατί είχε και πάλι αιμοπτύσεις λόγω επιπλοκών με την κυκλοφορία του αίματος στο αριστερό πόδι.


Όμως αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση για έναν θρόμβο αίματος στο πόδι της, είπε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φρεντερίκ φον Άνχαλτ, .
Στη Gabor δόθηκαν αντιπηκτικά και αντιβιοτικά, τα οποία συνέβαλαν στην αύξηση της ροής του αίματος.
Το μεγαλύτερο μέρος από το δεξί πόδι της Gabor ακρωτηριάστηκε τον Ιανουάριο, λόγω  γάγγραινας.


"Ακόμα μια μεγάλη εγχείρηση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη για μια γυναίκα που είναι 94 ετών με υψηλή αρτηριακή πίεση," δήλωσε ο φον Άνχαλτ,  σε συνέντευξη Τύπου.
Είπε ότι όταν οι γιατροί είπαν στη Gabor τα σχέδιά τους για να αφαιρέσουν και το άλλο πόδι της εκείνη έσφιξε το χέρι της, κούνησε το κεφάλι της και κατέστησε σαφές ότι δεν ήθελε οι γιατροί να την αγγίξουν.
Ο Von Άνχαλτ επισήμανε επίσης ότι η υγεία της επιδεινώνεται, λέγοντας κατ 'επανάληψη ότι μπορεί να έχει άλλο ακόμα ένα ή δύο χρόνια ζωής.
Η Zsa Zsa Gabor, σύμβολο του σεξ στις δεκαετίες του 1950 και του 1960, έχει νοσηλευτεί κατ 'επανάληψη από τον περασμένο Ιούλιο, αφότου έσπασε το γοφό της, όταν έπεσε από το κρεβάτι της.

Share