Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Tροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες!

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, όταν το ένα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν ελαφρά. Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι στο 42ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της διασταύρωσης Θολού.

Τραυματίες είναι οι δύο οδηγοί, που μεταφέρθηκαν ο ένας στο Γ.Ν. Κυπαρισσίας και ο άλλος στο Γ.Ν. Πύργου. 
Για προληπτικούς λόγους διεκομίσθη στο νοσοκομείο Πύργου και η ...
σύζυγος (συνεπιβάτης) του ενός οδηγού.
Στα υπόλοιπα συμβάντα των τελευταίων ωρών:

Με μια βόμβα μολότοφ επιτέθηκαν άγνωστοι σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Σπιάντζας, χωρίς να προκληθούν τελικά φθορές στο όχημα. Ο σύζυγός της ιδιοκτήτριας μάζεψε και παρέδωσε στην Αστυνομία υπολείμματα από το μπουκάλι μπύρας που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή της μολότοφ.

Στη Ζαχάρω άγνωστοι διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνα για να πάρουν 20 ευρώ από το φιλόπτωχο ταμείο του ναού.

Στον Πύργο από ανασφάλιστο αυτοκίνητο άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της ιδιοκτήτριας που περιείχε 400 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Στο Τραγανό άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα πουγκί που περιείχε 350 ευρώ. Στην ίδια περιοχή από εργοστάσιο έκλεψαν μια ηλεκτροκόλληση, ένα πριόνι και διάφορα άλλα εργαλεία, συνολικής αξίας 1.650 ευρώ.

Στο Τραγανό συνέβη και μια εκούσια απαγωγή. Ένας 22χρονος Αλβανός απήγαγε με τη θέλησή της μια 14χρονη(!) Βουλγάρα. Η μητέρα της υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομία.

Τέλος, ο θάνατος ενός 44χρονου που απεβίωσε στις 6 Νοεμβρίου στον Πύργο οφείλεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, σε οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα μετά από λήψη ναρκωτικών ουσιών.



Πηγή: iliatora.gr