Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δούκισσα Νομικού: Το Mega την "άδειασε" και ψάχνει να "τρυπώσει" στον ΑΝΤ1!


Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η Δούκισσα Νομικού με την επιλογή του Mega να αναθέσει την παρουσίαση του «master chef junior» στη Μαρία Μπεκατώρου.
Η παρουσιάστρια, η οποία ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το Mega μετά το τέλος του «just the two of us» θεωρούσε-με βάση πάντα αυτά που της είχαν υποσχεθεί- τον εαυτό της επικρατέστερο για τη συγκεκριμένη εκπομπή, μέχρι που η είδηση για τα δοκιμαστικά της Μπεκατώρου άρχισαν να την προσγειώνουν στην πραγματικότητα και μάλιστα απότομα.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, εκεί που περίμενε να κληθεί για τις υπογραφές, ξαφνικά ένιωσε να περισσεύει...

Από τη μια οι ενδείξεις πως χάνει μέσα από τα χέρια της το παιδικό σόου και από την άλλη οι περικοπές, οι οποίες δεν αφήνουν περιθώρια για νέα κόνσεπτ, της έχουν δημιουργήσει ξαφνικά ανασφάλεια με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά το πώς θα πρέπει να κινητοποιηθεί για να μη μείνει άνεργη τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Σαν σωστή επαγγελματίας ωστόσο και έχοντας αφήσει από την πλευρά της ανοικτό το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της με το Μεγάλο Κανάλι, αναμένει το κάλεσμα των υπευθύνων του σταθμού, βολιδοσκοπώντας όμως παράλληλα και την αγορά.
Λέγεται πως εκμεταλλευόμενη τη φιλία της με την Κατερίνα Γκαγκάκη ήδη προσπαθεί να ανοίξει πόρτα στο Μαρούσι, που έχει και μια προϊστορία λόγω των καλλιστείων, κάτι που όσοι γνωρίζουν έχει προχωρήσει αρκετά αν αναλογιστεί κανείς τη στενή παρέα που κάνουν οι δυο γυναίκες τον τελευταίο καιρό.
Φήμες μάλιστα θέλουν την Γκαγκάκη να επιδιώκει να φτιάξει στον ΑΝΤ1 τη δική της… αυλή με  άτομα ταλαντούχα και ικανά να τη δικαιώσουν στα μάτια της εργοδοσίας της και κατά γενική ομολογία η Νομικού πληροί όλες τις προϋποθέσεις, γι’ αυτό και εκείνη φροντίζει να την έχει επίσης από κοντά και σε περίοπτη θέση στη λίστα με τις επιλογές της, σε περίπτωση βέβαια που ο προγραμματισμός απαιτήσει  κάτι που να ταιριάζει στο όμορφο μοντέλο.

Πηγή: Στη Φόρα

Share