Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Οι στιγμές Χολίδη-Νομικού στα παρασκήνια των βραβείων “Madame Figaro Absolut Γυναίκες της Χρονιάς 2010″!

Ερωτευμένοι ταξίδεψαν στο νησί μας η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης. Η παρουσιάστρια των βραβείων «Madame Figaro Absolut Γυναίκες της Χρονιάς 2010» έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το μεσημέρι της ...
Δευτέρας, 21 Φεβρουαρίου, ενώ ο φημολογούμενος σύντροφός της ταξίδεψε με τη βραδινή πτήση της ίδιας ημέρας.



Οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι δημοσιοποιήθηκαν πριν από μερικές ημέρες, με το ζευγάρι στην Κύπρο να «επιβεβαιώνει» κατά κάποιο τρόπο τη σχέση του. Ο Χρήστος Χολίδης, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διαμείνει στη Λεμεσό, ο ίδιος, με το που έφτασε στην Κύπρο, ζήτησε να τον μεταφέρουν στη Λευκωσία, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η Δούκισσα, στέλνοντας μόνο τις αποσκευές του στη Λεμεσό. Μαζί του στη Λευκωσία μετέβησαν και η Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Βλοντάκη, οι οποίοι όμως τα ξημερώματα της Τετάρτης -μετά το τέλος του after party- αναχώρησαν για το Londa Beach Hotel στη Λεμεσό, όπου και ήταν προγραμματισμένο να διαμείνουν.


Το βράδυ, στα παρασκήνια της εκδήλωσης, ο τραγουδιστής με το που έφτασε, πήγε κατευθείαν στο καμαρίνι της Δούκισσας. 
«Χαμογελούσαν συνεχώς, η Δούκισσα τον ρωτούσε αν την κολακεύουν τα φορέματα και έκαναν πλάκα μεταξύ τους, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να συμμετέχει κι αυτός στη συζήτηση» μας είπε άτομο που βρέθηκε εκεί. Μάλιστα, ο τραγουδιστής έβγαζε συνεχώς αναμνηστικές φωτογραφίες τη σύντροφό του, η οποία του πόζαρε με νάζι.


Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους φωτογράφους. «Δεν πλησίαζαν ο ένας τον άλλο στην παρουσία φωτογράφου» μας τόνισε το ίδιο άτομο, αν και ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ!» τους απαθανάτισε μαζί. Ο Χρήστος Χολίδης, με το που τελείωσε με την απονομή του βραβείου Fashion Designer της Χρονιάς, δεν επέστρεψε στη θέση του, αλλά αντίθετα, πήγε στα παρασκήνια και παρακολουθούσε πίσω από τη σκηνή, έχοντας συνεχώς τα μάτια του καρφωμένα στην αγαπημένη του. 
«Σε κάθε διάλειμμα οι δυο τους διασταύρωναν διακριτικά τα βλέμματά τους και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο» μας ανέφερε άτομο της παραγωγής. Το ίδιο σκηνικό ακολούθησε και στο after party, στο Occhio Lounge Bar στη Λευκωσία.


Πρώτος έφτασε ο Χρήστος Χολίδης και λίγο αργότερα η Δούκισσα. Πολύ διακριτικά, λόγω της παρουσίας πολλών φωτογράφων και αντιλαμβανόμενοι πως όλοι κυνηγούσαν μία κοινή τους λήψη, αν και βρίσκονταν στην ίδια παρέα, δεν πλησίασαν καθόλου ο ένας τον άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής διανυκτέρευσε στη Λευκωσία, στο δωμάτιο της αγαπημένης του. Το επόμενο βράδυ αναχώρησαν μαζί από την Κύπρο για την Αθήνα.

ΠΗΓΗ: ΟΚ! Κύπρου