Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

"Iron Challenge" απόψε στον ΑΝΤ1!

Απόψε στις 10 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει τη θεαματική διοργάνωση IRON CHALLENGE που φέρνει αντιμέτωπους δύο κορυφαίους αθλητές του kick boxing: τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ali Gunyar ενώ η βραδιά θα περιλαμβάνει και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με γνωστούς καλλιτέχνες.



Σε αυτόν το σημαντικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο αγαπημένος μας Iron Mike με track record 144 νίκες σε 162 αγώνες και 85 νοκ άουτ, θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του King of the Ring σε μια σκληρή αναμέτρηση με τον ... Τούρκο διεκδικητή Ali Gunyar. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αθλητή με 98 νίκες σε 116 αγώνες και 28 νοκ άουτ.


Προηγουμένως, θα παρακολουθήσουμε μια σειρά από αγώνες μεταξύ σπουδαίων Ελλήνων kick boxers, όχι μόνο ανδρών, αλλά και γυναικών! Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Εκτός από το συναρπαστικό θέαμα του kick boxing, το IRON CHALLENGE θα μας προσφέρει μια ξεχωριστή οπτικοακουστική εμπειρία για περίπου τρεις ώρες. Στην έναρξη και κατά τη διάρκεια του event, γνωστοί καλλιτέχνες θα μας ψυχαγωγήσουν με live performances.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδι, χορό και εντυπωσιακά νούμερα! Την αρχή θα κάνουν TU, ένα από τα γκρουπ που ξεχώρισαν στο φετινό X-FACTOR, ενώ στη συνέχεια θα εμφανιστούν χορευτικές ομάδες που αναδείχθηκαν στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Ακόμη, οι ΝΕΒΜΑ θα ξεσηκώσουν το στάδιο με ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο για τον Μιχάλη Ζαμπίδη από τον Nίκο -NiVo- Βουρλιώτη! Τέλος, το ψυχαγωγικό event που θα κλείσει τον πολυαναμενόμενο αγώνα, είναι μια έκπληξη που θα εντυπωσιάσει!

Η διοργάνωση IRON CHALLENGE γίνεται με την υποστήριξη του ANT1.

Πηγή: Zappit.gr 
Share