Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η ταινία 'Hereafter' βοηθά τους πληγέντες της Ιαπωνίας - Δείτε το trailer!

Η νέα ταινία του Clint Eastwood με πρωταγωνιστή τον Matt Damon, «Hereafter» («Η Ζωή Μετά»), δεν ήταν και η πιο επιτυχημένη της καριέρας του ηθοποιού. 
Παρά την αισιόδοξη τελευταία της σκηνή, χαρακτηρίστηκε «σκοτεινή», ενώ ο ρόλος του Damon ως μέντιουμ που επικοινωνεί με πνεύματα καθόλου δεν άρεσε στους φαν του...

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η ταινία ήταν να παραμείνει ως το τέλος Μαρτίου στις αίθουσες της Ιαπωνίας, ωστόσο αποσύρθηκε από την Warner Bros, ως «ένδειξη σεβασμού»: Βλέπετε, ξεκινά με πλάνα που αναπαριστούν το τσουνάμι του 2004 στον Ινδικό Ωκεανό, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 230.000 ανθρώπους. Όπως φαντάζεστε, θεωρούνται εντελώς ακατάλληλες τη δεδομένη χρονική στιγμή.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER





«Σε ένδειξη σεβασμού των τραγικών γεγονότων στην Ιαπωνία αποσύραμε το Hereafter από τους κινηματογράφους και θα αναβάλουμε την πρεμιέρα του The Rite για μεταγενέστερη ημερομηνία», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Warner Bros.
Με νεότερη ανακοίνωσή της, η εταιρία παραγωγής και διανομής αποφάσισε να διαθέσει 1 εκατ. δολάρια στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό, που θα τα διαθέσει σε σκοπούς σχετικούς με τη διάσωση και την αναδιάρθρωση της χώρας. 
Τα χρήματα θα προκύψουν από τα έσοδα των πωλήσεις των DVD της ταινίας που βγήκε στα ράφια στις 15/3... 
«Η καταστροφή και η απώλεια της Ιαπωνίας είναι ασύλληπτη. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με την Warner Bros στην προσπάθεια αυτή να βοηθήσουμε το λαό της Ιαπωνίας» δήλωσε με τη σειρά του ο Clint Eastwood.



Πηγή: Real.gr
Share