Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Bria, η δυνατή: Την έσυραν με αυτοκίνητο και της έκαψαν τα πόδια - Δείτε το βίντεο!

Bria, η δυνατή: Την έσυραν με αυτοκίνητο και της έκαψαν τα πόδιαΤο πρόσωπο της και η ουρίτσα της που κουνιέται δειλά λένε όλη την αλήθεια. Έχασε τα δάχτυλα της από το ένα πόδι και σχεδόν όλες τις πατούσες τις. Το άτυχο Λαμπραντόρ, η Bria, σύρθηκε από αυτοκίνητο και την άφησαν αναίσθητη στο δρόμο για να πεθάνει...
Την μάζεψαν από το Δήμο και ήταν για 8 μέρες με ανοιχτές πληγές, χωρίς να παίρνει φάρμακα και χωρίς απολύτως καμία φροντίδα. Οι σάρκες της κρεμόντουσαν και δεν έπαιρνε ούτε αντιβιοτικά, ούτε παυσίπονα.

Πλέον είναι στα χέρια της φιλοζωϊκής SAFE της Φλόριντας και ήταν ήδη μολυσμένες οι πληγές όταν την ανέλαβαν.

Bria, η δυνατή: Την έσυραν με αυτοκίνητο και της έκαψαν τα πόδια

Η Bria παρά τα όσα τράβηξε είναι γλυκιά, καλή και φιλική ενώ λατρεύεται τα 4 παιδιά, ηλικίας 3,6,9 και 10 ετών της εθελόντριας που την φροντίζει στο σπίτι της. Το όνομα που της δόθηκε σημαίνει δύναμη και σίγουρα μπορούν να την ονομάσουν και Hope (ελπίδα).

Το adespoto.gr δημοσιεύσε χθες ανάλογο περιστατικό με σκυλάκι στην Κομοτηνή που δυστυχώς δεν είχε την ίδια τύχη με την Bria αφού ξεψύχησε στην άσφαλτο.

Η οργάνωση χρειάζεται περίπου 2000 δολλάρια άμεσα για να ξεκινήσει θεραπεία με laser και να στειρωθεί.
Bria, η δυνατή: Την έσυραν με αυτοκίνητο και της έκαψαν τα πόδια

Η Bria ζητά μία δεύτερη ευκαιρία και σίγουρα την αξίζει.

Δείτε φωτογραφίες από την Bria όταν βρέθηκε με τις μολυσμένες πληγές και τη θεραπεία σε αντισηπτικό υγρό:
Bria, η δυνατή: Την έσυραν με αυτοκίνητο και της έκαψαν τα πόδια  Bria, η δυνατή: Την έσυραν με αυτοκίνητο και της έκαψαν τα πόδια



Η μη κερδοσκοπική φιλοζωϊκή οργάνωση SAFE στην Φλόριντα σώζει ζώα κάθε ηλικίας και ασθένειας που προορίζονται για ευθανασία λόγω της σοβαρής κατάστασής τους και τα θεραπεύει με κάθε κόστος.


Πηγή: Adespoto.gr
Share