Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Βράδυ" - Ο Κριστόφ Μάινους δηλώνει: "Είναι από τα πολύ επιτυχημένα προγράμματα του σταθμού"!


Τις νέες τηλεοπτικές προτάσεις του Alpha μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και ποια είναι προγράμματα τα πολύ επιτυχημένα του σταθμού αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού της Κάντζας Κριστόφ Μάινους, σε συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με τους δημοσιογράφους.


Το ραντεβού δόθηκε στο Μουσείο Μπενάκη. Ο διευθύνων σύμβουλος, αναφερόμενος στο νυχτερινό τοκ σόου «Βράδυ» του ...
 Πέτρου Κωστόπουλου, υπογράμμισε ότι είναι από τις πολύ επιτυχημένες εκπομπές του σταθμού. Το πρώτο δίμηνο του 2011 το «Βράδυ», η εκπομπή που προβάλλεται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, απέσπασε κατά μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης 21,4%.

Αλλά και οι «Οικογενειακές Ιστορίες», θεωρήθηκαν επιτυχημένες, αφού υπερδιπλασίασαν την τηλεθέαση του σταθμού στην απογευματινή ζώνη.

Το rockumentary της Άννας Βίσση αρχίζει στις 30 Μαρτίου.

Από 'κει και πέρα, έγινε γνωστό ότι το rockumentary «Όσο Έχω Φωνή» της Άννας Βίσση θα κάνει πρεμιέρα τελικά την Τετάρτη 30 Μαρτίου, και όχι στις 13, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. «Παρουσιάζει την ανθρώπινη πλευρά της. Είναι ευχάριστο να δουλεύεις με την Άννα Βίσση, γιατί είναι ευχάριστος άνθρωπος» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κριστόφ Μάινους.

Επίσης, στις 30 Μαρτίου θα ανοίξει η αυλαία της νέας εκπομπής του Έκτορα Μποτρίνι «Botrini’s Project». O σεφ δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε δώδεκα νέους ανθρώπους να γίνουν το μόνιμο προσωπικό του καινούριου εστιατορίου του στην Αθήνα. Θα παρακολουθήσουμε πώς ο διάσημος σεφ θα στήσει τη νέα του επένδυση από το μηδέν.

Μάλιστα, τον Ιούνιο το εστιατόριο θα ανοίξει κανονικά για το κοινό.

Μέσα στο μήνα θα δούμε επίσης preview του νέου προγράμματος «Sunshine Girls». Στο πρότζεκτ συμμετέχουν η ιδιοκτήτρια γκαλερί, Μαίρη Αλεξίου, το μοντέλο και ιδιοκτήτρια μπουτίκ, Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας Χριστίνα Κοντοβά, το it-girl Ειρήνη Λαιμού και η πρόεδρος της W.I.N. Hellas και επιχειρηματίας, Μάντα Παπαδάκου.

Αμέσως μετά, το real life πρόγραμμα θα αρχίσει να προβάλλεται κανονικά, 
αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί συγκεκριμένη ημέρα έναρξης.

Πηγή: Yupi.gr