Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο μυστικός δείπνος του Γιώργου Καρατζαφέρη! -Δείτε το βίντεο!


Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το «φλερτ» μεταξύ του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και του Δήμου Βερύκιου. Μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του γνωστού δημοσιογράφου σε συγκεντρώσεις του κόμματος, ακολούθησε γεύμα… συνεργασίας σε γνωστό εστιατόριο στο Π. Φάληρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ...
ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, dimarxe.gr, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την περασμένη Τρίτη στο γνωστό εστιατόριο Alpino που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο. Οι δύο άνδρες τα είπαν αλλά το παρασκήνιο κρύβεται αλλού. Μαζί με τους κ.κ. Καρατζαφέρη και Βερύκιο εθεάθησαν οι κ.κ. Γκιουλέκας και Χατζηδάκης. Ο λόγος για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτή της ΝΔ αλλά και τον κεχρισμένο «γαλάζιο» Δήμαρχο Π. Φαλήρου!
Πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με τους καθήμενους στο ίδιο τραπέζι. Για την προσέγγιση του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Δήμο Βερύκιο (με φόντο το επικρατείας…) το γνωρίζαμε. Αλλά συζητήσεις με τους «γαλάζιους» Χατζηδάκη και Γκιουλέκα δεν το ξέραμε…

Είναι γνωστό βέβαια πως ο «μπακογιαννικός» Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης δεν είχε και την καλύτερη άποψη για τον Αντώνη Σαμαρά αλλά η συνάντηση αυτή γεννά τεράστιες υποψίες. Μήπως συζητιέται η μετακίνησή του προς το ΛΑΟΣ; Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί δεδομένων των κακών σχέσεων μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ;

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Κώστα Γκιουλέκα ο οποίος κατέβηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη σημαία της κεντροδεξιάς παράταξης στο Δήμο της Θεσσαλονίκης αλλά γνώρισε την ήττα από τον Γιάννη Μπουτάρη.
Από τη μία ο βουλευτής της β’ Πειραιά, Αναστάσιος Νεράντζης πάει στα μπουζούκια με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, από την άλλη οι Γκιουλέκας και Χατζηδάκης λαμβάνουν μέρος στο μυστικό δείπνο που οργάνωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Αντώνη ξύπνα!
Στο ερασιτεχνικό βίντεο που ακολουθεί, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου τα… χώνει στον Αντώνη Σαμαρά (όταν πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Καραμανλής). Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο κ. Χατζηδάκης είχε αρνηθεί πως «έκραξε» τον νυν Πρόεδρο της ΝΔ.

Για να δείτε το βίντεο και την σχετική ανάρτηση πατήστε ΕΔΩ
Μήπως τώρα επανέρχεται η μνήμη σας, κ. Δήμαρχε;

Πηγή: Στη Φόρα