Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τίμησαν τον Γκορμπατσόφ - Δείτε τα βίντεο!


Αέρας Χόλυγουντ στο Λονδίνο για χάρη του τελευταίου ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσοφ!
Μπράιαν Φέρι και Σίρλεϊ Μπάσεϊ, Κέβιν Σπέισι και Σάρον Στόουν, αλλά και Τζον Μέιτζορ, Σίμον Πέρες
Και άλλοι, πολλοί ακόμη αστέρες του κινηματογράφου, της μουσικής καθώς και πολιτικοί θα δώσουν  το παρόν σε μία εκδήλωση προς τιμήν του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
Με αφορμή τα 80α γενέθλια του πρώην σοβιετικού προέδρου στις 2 Μαρτίου, η μουσική εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα προορίζονται για το Ιδρυμα Γκορμπατσόφ και Μακμίλαν για τη Στήριξη του Καρκίνου.
Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Ιστού, Σερ Τιμ Μπέρνερς Λι, ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και ιδρυτής του CNN, Τεντ Τέρνερ και ο 25χρονος μηχανικός από την Κένυα, Έβανς Βαντόγκο τιμήθηκαν με το ...
βραβείο Γκορμπατσόφ.
Μια γιγαντιαία οθόνη στην αίθουσα έδειχνε στιγμιότυπα από τη ζωή του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και άλλων επιφανών προσωπικοτήτων.

Ο Γκορμπατσόφ ανέβηκε στη σκηνή όπου έκανε την εναρκτήρια ομιλία.
Μεταξύ των προσκεκλημένων βρέθηκαν αρκετοί πολιτικοί, όπως ο πρώην Εξολοθρευτής και νυν κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Λορντ Ντέιβιντ Όουεν, ο ηγέτης της “Αλληλεγγύης” και μετέπειτα πρόεδρος της Πολωνίας, Λεχ Βαλέσα καθώς και ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες.
Εκτός από τους πολιτικούς όμως, παραβρέθηκαν και διασημότητες όπως η Μελ Σι από τις Σπάις Γκερλς, η Γκόλντι Χον, οι Σκόρπιονς που τραγούδησαν και το "Wind of Change"






Share