Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ενοχλημένη με την Καραβάτου η Μενεγάκη - Ποιος ο ρόλος της Ρούλας Κορομηλά;


Δυσαρεστημένη με την Κατερίνα Καραβάτου εμφανίζεται η Ελένη Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το περιβάλλον της, ενώ περίμενε η Κατερίνα να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσω του «καφέ», αιφνιδιάστηκε βλέποντας αυτό να γίνεται από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και δια στόματος του συντρόφου της Κρατερού Κατσούλη.

Ως γνωστόν η Καραβάτου απέφευγε μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα να μιλήσει για την αναμονή του διαδόχου της και, όπως είχε αναφέρει στους συνεργάτες της, αισθανόταν άβολα αυτό να γίνει από τον αέρα της δικής της εκπομπής.

Όπως μάλιστα είχε διαρρεύσει, η παρουσιάστρια σκεφτόταν σοβαρά να ανοίξει την καρδιά της στην "ωραία Ελένη", η οποία μάλιστα την είχε εντυπωσιάσει με τη διακριτικότητα με την οποία αντιμετώπισε το θέμα, παρ’ ότι τα δημοσιεύματα οργίαζαν.
Αυτός ήταν όμως και ένας από τους λόγους που η Ελένη πίστευε στην επιλογή της συναδέρφου της.

Φαίνεται όμως πως κανόνιζε χωρίς τον… ξενοδόχο και συγκεκριμένα χωρίς τη Ρούλα Κορομηλά η οποία, όπως λέγεται, συμβούλεψε την Καραβάτου η αποκάλυψη να γίνει στον Κωστόπουλο και όχι από την ίδια.

Είναι γεγονός πως όσο περνούσε ο καιρός και τα σημάδια της κύησης γίνονταν εμφανή, η παρουσιάστρια που μέχρι και πριν λίγο με τη στάση της διέψευδε την εγκυμοσύνη της, προβληματιζόταν για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση. Έτσι, για μια ακόμα φορά χτύπησε την πόρτα της προϊσταμένης αλλά και πολύ αγαπημένης φίλης της Ρούλας Κορομηλά.
Η Ρούλα θέλοντας να βοηθήσει την προστατευόμενή της, η οποία δεν ήθελε να κάνει την πρώτη ανακοίνωση μέσα από το «κους κους», έδωσε τη λύση, προτείνοντας να εμφανιστεί ο Κατσούλης στον Κωστόπουλο κι έτσι και να προωθήσει τη δουλειά του αλλά και να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση να προβεί η ίδια σε ανακοινώσεις.

Ιδέα που η Κατερίνα αποδέχτηκε με χαρά, όπως όμως και ο παρουσιαστής του «Αργά» ο οποίος με τα νούμερά του να διανύουν ανοδική πορεία, δικαίωσε τη Ρούλα για την επιμονή της να τον εντάξει στο πρόγραμμα του Alpha.
Μόνο που το ίδιο δε συνέβη και με τη Μενεγάκη, που βλέπει για άλλη μια φορά χάρη στη μεσολάβηση της Κορομηλά ένας δυνατός καλεσμένος να επιλέγει "τυχαία" τον κουμπάρο της...


Πηγή: Στη Φόρα

Share