Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πυρ και μανία με τη Ναταλία Γερμανού ο Θάνος Καλλίρης!


Έξαλλος με τη Ναταλία Γερμανού είναι σύμφωνα  με το περιβάλλον του ο Θάνος Καλλίρης.
Αιτία αποτέλεσε η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στην εκπομπή της ότι πριν γίνει γνωστός, ο καλλιτέχνης πουλούσε κεράκια έξω από τις εκκλησίες.
Ο Καλλίρης, όπως λέγεται, έμεινε άφωνος όταν ρωτήθηκε από φιλικό του πρόσωπο αν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε στο «Μες στην καλή χαρά» για το οποίο ο ίδιος είχε πλήρη άγνοια, καθώς δεν το είχε παρακολουθήσει και ζήτησε να ενημερωθεί.

Αυτά που άκουσε ωστόσο, δεν ήχησαν καθόλου ευχάριστα στα αυτιά του, αφού, όπως του μετέφεραν, η Γερμανού δεν αρκέστηκε στο να μιλήσει για ένα τόσο προσωπικό του ζήτημα,  αλλά το σχολίασε κιόλας με ιδιαίτερα κακό ύφος.
Θεωρώντας απαράδεκτο το να δημοσιοποιεί εν αγνοία του πράγματα που τον αφορούν, μίλησε σκληρά για την πρώην σύντροφο και προσφάτως συνεργάτιδά του κάνοντας λόγο ακόμα και για ανεντιμότητα.

Όπως ακούστηκε να λέει, η Ναταλία για την τηλεθάση μπορεί να ξεπουλά τα πάντα αλλά δεν περίμενε και τον ίδιο.
Ενώ, λέγοντας πως η δουλεία δεν είναι ντροπή όποια και αν είναι αυτή, υποστήριξε πως εκείνος αν και θα μπορούσε, δεν σκέφτηκε ποτέ να εκμεταλλευτεί  τη σχέση τους για τη δημοσιότητα, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν  αναζητούσε την εις βάρος της προβολή του, εκείνη δε θα έβρισκε μέρος να κρυφτεί.

Γεγονός είναι πάντως πως παρά τον εκνευρισμό του, που οι πληροφορίες τον θέλουν να τον εκτόνωσε στους οικείους  του, ο τραγουδιστής στη συνέχεια αντιμετώπισε ψύχραιμα το θέμα, αποφεύγοντας ακόμα και να τηλεφωνήσει στην παρουσιάστρια, αφήνοντας όμως ανοικτούς λογαριασμούς για την επόμενη συνάντησή τους...

Πηγή: Στη Φορά

Share