Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Γιατί δυσαρεστήθηκε ο Γιάννης Λάτσιος;


Δυσαρεστημένο από την παρουσία της Έρρικας Πρεζεράκου στην κριτική επιτροπή του «Dancing With The Stars» θέλουν οι πληροφορίες το Γιάννη Λάτσιο.

Η περσινή νικήτρια του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1 φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται ως τώρα στις προσδοκίες των ανθρώπων του σταθμού, καθώς εμφανίζεται άχρωμη και με την πρόθεση να κάνει δημόσιες σχέσεις και όχι να ιντριγκάρει το τηλεοπτικό κοινό με τη βαθμολογία και τις ατάκες της.
Οι δυο αδιάφορες πρώτες εμφανίσεις της μάλιστα, αλλά και τα παρατράγουδα στα πηγαδάκια των διαγωνιζόμενων με αφορμή τα κριτήρια με τα οποία κρίνει τους υποψηφίους ανάγκασαν το Γιάννη Λάτσιο να την καλέσει σε σύσκεψη.

Ο ισχυρός άντρας του καναλιού αλλά και του παιχνιδιού αφού της συνέστησε να είναι πιο προσεκτική στους βαθμούς της υπενθυμίζοντας της την ευθύνη που έχει απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, που αν μη τι άλλο έχει  άποψη, της ανέφερε πως θα πρέπει να γίνει πιο…
τηλεοπτική εξηγώντας της τις ανάγκες του σόου.
Εξαιρώντας τους άλλους δύο κριτές από το κυνήγι της τηλεθέασης, της έδωσε να καταλάβει πως η βαρύτητα πέφτει σε εκείνη και στον ίδιο, ζητώντας της να έχει πιο έντονη παρουσία και εφευρετικότητα ώστε να τον δικαιώσει για την πολυσυζητημένη  επιλογή του να την εντάξει στην κριτική επιτροπή.

Γνωρίζοντας ωστόσο πως της είναι δύσκολο λόγο της απειρίας της να διαδραματίσει ένα ρόλο που απαιτεί…ειδικούς χειρισμούς, της πρότεινε να βάλει για λίγο τον εαυτό της στη θέση του τηλεθεατή και παρακολουθώντας τα βίντεο με την παρουσία της, να εντοπίσει τι είναι αυτό που της λείπει και να το προσαρμόσει στα δικά της δεδομένα.
Κάτι που θα δούμε αν τελικά απέδωσε στο επόμενο live του παιχνιδιού.


Share