Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Φωτογραφία ΣΟΚ: Κι όμως είναι η Φουρεϊρα - Δείτε τη!


Λένε κάποιοι ότι το πραγματικό όνομα της Ελένης το Αλβανικό είναι Φουρτζαϊ και πώς η ίδια δεν παραδέχεται την καταγωγή της καθώς θεωρεί ότι κανείς Αλβανός στην Ελλάδα δε θα μπορούσε να ...
κάνει καριέρα. Εγώ αυτά δεν τα πιστεύω.


Θεωρώ ότι αν κάποιος έχει ταλέντο προχωράει και με πολύ δουλειά κατακτά κορυφές. Το εντυπωσιακό είναι πώς οι πηγές όλων αυτών των πληροφοριών είναι οι ίδιοι οι Αλβανοί. Έφτασαν μάλιστα κάποιοι σε σημείο να διαρρεύσουν και κάτι άλλο. Ότι η Ελένη κατάγεται από ένα μικρό χωριό έξω από το Φίερι και πώς με το που ήρθε στην Ελλάδα φρόντισε να απαρνηθεί την καταγωγή της. Υπερβολές. 
Όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα να ζήσουν τα όνειρά τους, ανεξαρτήτως της καταγωγή τους. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι πώς το κορίτσι δουλεύει πολύ. Και φωνητικά και την εικόνα της.


 Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το 2007. Όταν η μικρή Ελένη συνεργαζόταν με το Νίκο Βέρτη. Βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή της εικόνα καθώς τότε δεν υπήρχε δίπλα της ούτε makeup artist, ούτε στυλίστας, ούτε νυχού, ούτε κάποιος manager που να της έδειχνε τον δρόμο για το τιμημένο solarium. 


Αποτέλεσμα; Να μοιάζει πολύ με την Ειρήνη Μερκούρη, την Χρύσπα στην αρχή της καριέρας της. Τέλος πάντων... να μοιάζει όπως όλες τις άλλες και να μην ξεχωρίζει. Σημασία στην περίπτωση της Ελένης δεν έχει η αλλαγή στο χρώμα του κορμιού της. Σημασία έχει ότι δεν έμεινε στάσιμη και πώς μετά την διάλυση των mystique εκείνη τα κατάφερε. Άλλωστε ακόμη είναι η αρχή της solo καριέρας της και οφείλουμε όλοι να είμαστε κομματάκι συγκρατημένοι για την συνέχεια. 


Παρά το γεγονός ότι μπήκε πολύ δυναμικά στη ζωή μας οφείλουμε να κρατάμε μικρό καλάθι. Και το γράφω διότι εδώ και είκοσι χρόνια έχω πήξει με τους διάττοντες αστέρες. Σημασία στην δουλειά της Ελένης έχει η διάρκεια και όχι η τρέσα το solarium και η νυχού. Μπορεί για κάποιους να μετράει το πακέτο την σήμερον ημέραν, όμως τι γίνεται όταν το πακέτο έχει μόνο περιτύλιγμα και από μέσα είναι κενό; 


Και κάτι άλλο Ελένη. Το νού σου με όλα αυτά τα τυπάκια που έχεις δίπλα σου. Όλους όσοι το παίζουν αφεντικά και δεν είναι τίποτε περισσότερο από "μυρωδιάδες",  "ποσοστάκηδες" και "αυτοφοράκηδες". 
Σου κάνουν κακό...


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ








Πηγή: Gossip-Tv.gr, Nasos Blog