Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αυτή την ώρα η ταφή του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιάννη Ευαγγελινέλη!

Αυτή την ώρα ψάλλεται στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου Περιστερίου η νεκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου 23χρονου αστυνομικού, Γιάννη Ευαγγελινέλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της περασμένης Τρίτης από τα πυρά ληστών.

Πατήστε εδώ και συντονιστείτε στο ...
 Zougla Radio, για να παρακολουθήσετε ζωντανά τα όσα διαδραματίζονται στο Νεκροταφείο Περιστερίου.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, απλοί πολίτες έχουν κατακλύσει τον χώρο του νεκροταφείου και βρίσκονται μέσα και έξω από την εκκλησία, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο, τον συνάδελφό τους, τον νεαρό αστυνομικό που έχασε τη ζωή την ώρα του καθήκοντος.

Με ανακοίνωση της η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξηγεί ότι «δεν παρέστη στη εκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Ιωάννη Ευαγγελινέλη, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειάς του να παραβρεθούν σε αυτήν μόνο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκφράζει για ακόμη μια φορά τη βαθύτατη οδύνη της για τον αποτρόπαιο θάνατο των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλλογιάννη, συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος της Ελληνικής Αστυνομίαςκαι των οικείων τους και δεσμεύεται να αναλάβει όλα εκείνα τα μέτρα για τη στήριξη των οικογενειών τους».

Πηγή: Zougla.gr