Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Παρολίγον νέο Μοσχάτο στα Άνω Πατήσια - Άφαντοι οι δράστες πιστολέρο!

Χάος επικράτησε στην περιοχή των Άνω Πατησίων όπου είχαμε άγριο πιστολίδι μεταξύ ανδρών της ομάδας Δίας και κακοποιών. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας εντόπισαν ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν κλεμμένο.





Αμέσως άρχισε η καταδίωξη τους από τους αστυνομικούς και στη συμβολή των οδών Παντελή Μακρή και Χαλκίδος, οι τρεις κακοποιοί εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να βγουν από το αυτοκίνητο και να αρχίσουν να πυροβολούν στο ψαχνό. 
Από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός και οι κακοποιοί που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια παρατώντας το αυτοκίνητό τους εκεί. 
Τρέχοντας οι κακοποιοί σταμάτησαν ένα άλλο αυτοκίνητο και κόλλησαν το όπλο στο κεφάλι  του οδηγού, καταφέρνοντας έτσι να τον κατεβάσουν και κλέψουν το φορτηγό με κατεύθυνση τα Λιόσια. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα στην περιοχή του Ίλίου.

Πάντως, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Λιοσίων.








Διαβάστε το χρονικό της συμπλοκής
22.10 Κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα από τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών στην ευρήτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής για τον εντοπισμό των τριών κακοποιών που πυροβόλησαν εναντίων των αστυνομικών της ομάδας Δίας,οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα έξω από σούπερ μάρκετ στο Γαλάτσι

21.40 Αναζητήσεις των αστυνομικών σε ολόκληρη την δυτική Αττική ειναι σε εξέλιξη για την σύλληψη των δραστών
21.10 Ανταλλαγη πυροβολισμών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών στα Πατήσια,μετά από καταδίωξη που ξεκίνησε από το Γαλάτσι.Οι δράστες που επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο ,είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και φορούσαν αλεξίσφαιρα.Στα Ανω πατήσια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και τρέχωντας προσπάθησαν να διαφύγουν μςε ένα ημιφορτηγό ,όπου κατέβασαν τον οδηγό τους με χρήση βίας και με την απειλή του όπλου.

Πηγή: Blog.gr

Share