Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον κατασκευαστή στην Καλαμάτα!


Αλλεπάλληλα  χτυπήματα με σιδερολοστό στο κεφάλι και το σώμα είχε δεχτεί ο 46χρονος ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής από την σύζυγό του, μέσα στο πορτ μπαγκάζ της BMW του σε ένα χωράφι σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σπίτι τους στην περιοχή Αγριώματα της Καλαμάτας!

Όταν  οι δολοφόνοι έκλεισαν στο  πορτ μπαγκάζ τον επιχειρηματία δεμένο με χειροπέδες στα χέρια και μονωτική ταινία στα πόδια και το στόμα, ήταν ακόμη ζωντανός.
Κάποια στιγμή, κατάφερε να βγάλει από το στόμα του την ταινία που τον κρατούσε φιμωμένο και έτσι εξηγείται πώς βρέθηκε στον λαιμό του, αλλά πριν μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια υπέκυψε στα ...
βαρύτατα τραύματά του.

Σε  απόσταση λίγων μέτρων από το αυτοκίνητο του θύματος, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ένα «Μερσέντες» με ίχνη από αίμα, που διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από την περιοχή της Καλαμάτας. Και τα δύο οχήματα έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για δακτυλοσκοπική έρευνα.

Ο 46χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών κατοικούσε στον Καναδά, αλλά είχε επιστρέψει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα, όπου άνοιξαν την κατασκευαστική εταιρεία τους. Πρόσφατα είχαν πάρει έγκριση για ένταξη σε επιδοτούμενο πρόγραμμα για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας στην Καλαμάτα.
Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, είχε πει στην σύζυγό του ότι θα πήγαινε να πιεί ένα ποτό, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Πηγή: Istmos.gr