Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Βαγγέλης Βενιζέλος: "Δεν θέλουμε να πάει η χώρα στην κόλαση αλλά στη σωτηρία" - Δείτε το βίντεο!

Υπερκομματικός ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε σε ενός "νέου τύπου"  εθνική συνεννόηση πολίτες, κόμματα και φορείς ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό του μέλλον αλλά οι απαιτήσεις του σήμερα.
Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο υπουργός Άμυνας απέφυγε τους υψηλούς τόνους απέναντι στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τόνισε ότι ...

 «στη σημερινή κρίση η συμβατική αντίληψη δεν μας βοηθάει».
Ο κ. Βενιζέλος αναγνώρισε ότι οι κυβερνητικές επιδόσεις πρέπει να βελτιωθούν σημαντικά αλλά απέφυγε κάθε σχόλιο για τα σενάρια περί ανασχηματισμού αν και όπως σημείωσε με νόημα «ο Πρωθυπουργός έχει πλήρη και απόλυτη γνώση της κατάστασης». 

«Με κόστος προσωπικό και ψυχολογικό υπηρετούμε μία εθνική προσπάθεια. Δεν απολαμβάνω την άσκηση εξουσίας, δεν είπα ότι είμαι αντι-εξουσιαστής αλλά δεν μπορούμε πλέον να παίζουμε κρυφτούλι. Φταίμε. Οι ευθύνες μας ανήκουν. Για εμένα το θέμα είναι να δημιουργήσουμε κλίμα συναίνεσης και όχι να αλλάξουμε την κοινωνική βάση» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας μεταξύ άλλων και στα σενάρια περί συγκυβέρνησης. 
Ο κ. Βενιζέλος επιχείρησε να κλείσει το μέτωπο που άνοιξε με τον Γ. Ραγκούση με αφορμή την υπόθεση της Υπατίας κάνοντας λόγο για «παραπολιτική».



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Πηγή: Real.gr
Share