Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Καραμέρος - Χαριτάτος: Αναζητούν τηλεοπτική στέγη (;)!


Βλέποντας το χρόνο τους στον ΑΝΤ1 ολοένα και να λιγοστεύει και την προοπτική για να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους σχεδόν ανύπαρκτη, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος έχουν αρχίσει ήδη επαφές αναζητώντας τη νέα τηλεοπτική τους στέγη.

Ωστόσο βλέποντας τις διαφημιστικές εταιρίες να μην υποστηρίζουν την προσπάθεια τους ως δίδυμο- άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των πρώτων επιλογών του σταθμού για την επόμενη σεζόν- σκέφτονται σοβαρά πως ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους κάνοντας νέα ξεκινήματα, χωρίς να τους ακολουθεί η ρετσινιά του…
δοκιμασμένου.

Πριν όμως καταλήξουν στο επαγγελματικό τους διαζύγιο δίνουν στη…σχέση τους μια ακόμα ευκαιρία εξετάζοντας την κοινή τους μετακίνηση στο Star.

Η είδηση ότι υπάρχει η πιθανότητα να μεταφερθεί τελικά φέτος η Ελεονώρα Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη τους έκανε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πρωινή ζώνη του καναλιού, το οποίο όπως λέγετε δεν άφησε αδιάφορο το Σταμάτη Μαλέλη. Άλλωστε εκείνος έχει τον τρόπο να τους μεταλλάξει και να τους κάνει «καινούργιους» όπως υποστηρίζουν.
Ωστόσο όλα είναι ρευστά αφού η τηλεοπτική σεζόν τρέχει και οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα ληφθεί.

Όμως επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν οι μυστικές επισκέψεις τους, εθιμοτυπικού όπως λένε χαρακτήρα ήδη έχουν ξεκινήσει, καθώς θέλουν όταν θα έρθει η στιγμή της απόφασης να έχουν την πλήρη εικόνα της κατάστασης και των ευκαιριών ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Προτάσεις που όσοι ξέρουν καλά, αναφέρουν  ότι δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό που παρουσιάζουν οι δυο δημοσιογράφοι κάθε πρωί στο «10 με 1 μαζί».

Πηγή: Στη Φόρα

Share